


מאפינס תות וניל
מאפינס תות וניל, אני אוהבת להכין מאפינס, עוגה אישית לכל ילד בתיק בה”ס, הגדול שלי כמובן לא מסתפק באחד וחייב לפחות שלוש. חושבים שזה מאפינס רגיל עד שנותנים ביס וטועמים את הריבה ואז מופיע החיוך “מה אמא הכינה הפעם” פינוק עם הפתעה הכי טוב.
מספר מנות: 12
מרכיבים:
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
חצי כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמנת מתוקה
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
ריבת תות
הכנות:
2. למלא חצי מהשקע לשים כפית ריבת תות ולהוסיף מהבלילה עד 3/4 גובה.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
פרווה: שמנת = מיץ תפוזים
גולשים מכינים וממליצים:
אסנת : הכנתי באינגליש קייק יצא עסיסי וטעים מאד! קראתי לזה- עוגת סופגניה
וכולם נהנו מאד!
– : לניקי תודה מכל הלב יצא מדהים
רחל ג : ניקי יצא טעם גן עדן תודה.
שם : הי ניקי, כמו כל המתכונים פשוט מ-ע-ו-ל-ה שבוע טוב ומבורך
שם : היי ניקי, הכנתי אתמול ויצא משגע, בתבנית שקעים ועם קמח רגיל והוספתי כפית וחצי אבקת אפייה.
הריבה שקעה עם התותים לתחתית ולא בתוך המאפינס , מה עושים כדי שלא יקרה?
היי ניקי, אפשר להוסיף מעל המאפינס זילוף של קצפת משמנת מתוקה?
הי ניקי
בשביל פרווה, כדאי יותר שמנת ריצ’ או כמות יותר גדולה של מיץ תפוזים?
תודה
הי ניקי,
תודה על המתכונים המעולים.
אם אני מכינה את המאפינס היום ליום שישי, איך הכי טוב לשמור אותם?
הי ניקי, מה אפשר במקום שמנת מתוקה?
חלב/שמנת חמוצה?
היי ניקי.אין לי תמצית וניל ולא היה בחנות.האם ניתן לשים סוכר וניל במקום?אם כן כמה?
היי ניקי. הכנתי ויצא מושלםםם והריח משגע!תודה לך!