יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם תותים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות מוס שבועות

עוגת גבינה ובישקוטים

16 מאי 2018
(Visited 13,247 times, 6 visits today)
עוגת בישקוטים עם תותים

עוגת גבינה ובישקוטים

מבחינתי זאת העוגה גבינה הכי טובה שהכנתי תסתכלו עליה ורק תדמיינו כמה שהיא טעימה, מוס גבינה מפנק בטעם וניל עם גרגרי וניל אמיתי, הטעם מטריף זאת עוגה קלאסית לשבועות והכי יפה שלא קשה להכין אותה.
כל המוס נעשה בקערה אחת הכי קל שיש בלי כלים מיותרים ומקבלים את העוגה גבינה המושלמת לשבועות.

תבנית 24

מרכיבים:

2 חבילות בישקוטים
500 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
200 ג' גבינה לבנה 9% (4 כפות)
80 מ"ל חלב (שליש כוס)
80 ג' סוכר (שליש כוס)

כוס חלב נוספת לטבילת הבישקוטים
50 ג' שוקולד מריר מגורד

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. אני חתכתי רבע מכל בישקוט אחרי הטבילה בחלב שיתאים לגובה התבנית. לצקת את כוס החלב לצלחת לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה ולשים בדפנות התבנית, לעשות גדר בקיצור.

2. אחרי שיש גדר מבישקוטים עוברים לתחתית. זוכרים את החתיכות של הבישקוטים ? אסור לבזבז נכון ? שימו אותן בתחתית ואם חסר תוסיפו עוד בישקוטים, לא לשכוח לטבול בחלב, להכניס את התבנית למקרר בינתיים.

3. הכנת המוס הכי חיים קלים שיש, שימו את כל המצרכים במיקסר להפעיל אותו במהירות בינונית עד שיש מוס יציב. להעביר את המוס לתבנית ולשטח באופן שווה, לקרר כ 24 שעות.

4. לפני ההגשה לקשט עם תותים ולפזר את השוקולד או להגיש כמו שזה.

עוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותים

עוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותים

הרשם
עדכן
59 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, המתכון נהדר.
השתמשתי ברינג גבוהה בגודל 20 ואני רוצה מוס גבוה ויציב, אפשר להוסיף ג'לטין? כמה כדאי להוסיף?

העוגה פצצה

ניקי יקרה. התכוונתי בדיוק לשטוף את תבנית העוגה, אבל עזבתי אותה ובאתי לכאן מהר כדי שלא אשכח להוסיף תגובה משלי… העוגה פשוט מעולה. מדוייקת כל כך. ההתעסקות עם הבשקוטים – סבבה לגמרי. פתחתי את התבנית הקפיצית בקלות , שום דבר לא התפרק. עיטרתי בענבים ירוקים בלבד. כולם עפו על העוגה. פשוט תענוג! תודה רבה!!

היי ניקי . איך מבצעים את העברת התבנית למגש יפה?

היי.עוגה ניראת סוף הדרך. 2 שאלות בבקשה
1.חייבים לקשור בסרט או שהעוגה יציבה גם בלי?
2.אפשר להחליף גבינה לבנה
במסקרפונה?
מאד אוהבת את המתכונים שלך! מבשלת המון בזכותם.תודה!

ניקי האלופה, קודם כל אין על האתר שלך. כמעט כל המתכונים שלי ממך. תודה.
אשמח לדעת האם אפשר להקפיא את העוגה

היי ניקי. אלפי תודות על הטוב את מפיצה. איזה סוג ביסקויטים זה, רגיל, של פתיבר?