עוגת גבינה ובישקוטים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת בישקוטים עם תותים

עוגת גבינה ובישקוטים

מבחינתי זאת העוגה גבינה הכי טובה שהכנתי תסתכלו עליה ורק תדמיינו כמה שהיא טעימה, מוס גבינה מפנק בטעם וניל עם גרגרי וניל אמיתי, הטעם מטריף זאת עוגה קלאסית לשבועות והכי יפה שלא קשה להכין אותה.
כל המוס נעשה בקערה אחת הכי קל שיש בלי כלים מיותרים ומקבלים את העוגה גבינה המושלמת לשבועות.

תבנית 24

מרכיבים:

2 חבילות בישקוטים
500 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות)
80 מ”ל חלב (שליש כוס)
80 ג’ סוכר (שליש כוס)

כוס חלב נוספת לטבילת הבישקוטים
50 ג’ שוקולד מריר מגורד

הכנות:

1. אני חתכתי רבע מכל בישקוט אחרי הטבילה בחלב שיתאים לגובה התבנית. לצקת את כוס החלב לצלחת לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה ולשים בדפנות התבנית, לעשות גדר בקיצור.

2. אחרי שיש גדר מבישקוטים עוברים לתחתית. זוכרים את החתיכות של הבישקוטים ? אסור לבזבז נכון ? שימו אותן בתחתית ואם חסר תוסיפו עוד בישקוטים, לא לשכוח לטבול בחלב, להכניס את התבנית למקרר בינתיים.

3. הכנת המוס הכי חיים קלים שיש, שימו את כל המצרכים במיקסר להפעיל אותו במהירות בינונית עד שיש מוס יציב. להעביר את המוס לתבנית ולשטח באופן שווה, לקרר כ 24 שעות.

4. לפני ההגשה לקשט עם תותים ולפזר את השוקולד או להגיש כמו שזה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

6387 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותים

עוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותים

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית

בוקר טוב ניקי!
דבר ראשון אין על האתר שלך!!!!!!!! חוויה מדהימה תמיד שרוצה להכין משהו נכנסת לכאן! תודה ענקית!
לגביי העוגה –
כבר הכנתי את העוגה הזאת פעם אחת ובעלי פשוט התלהב ברמות כך שאתמול החלטתי להכין שוב אבל משום מה התפרק לי המוס ונהיה כזו בלילה שומנית, זרקתי לפח וקניתי שוב חומרים, בשביל שלא יקרה שוב על מה אני צריכה להקפיד?