עוגת גבינה ובישקוטים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת בישקוטים עם תותים

עוגת גבינה ובישקוטים

מבחינתי זאת העוגה גבינה הכי טובה שהכנתי תסתכלו עליה ורק תדמיינו כמה שהיא טעימה, מוס גבינה מפנק בטעם וניל עם גרגרי וניל אמיתי, הטעם מטריף זאת עוגה קלאסית לשבועות והכי יפה שלא קשה להכין אותה.
כל המוס נעשה בקערה אחת הכי קל שיש בלי כלים מיותרים ומקבלים את העוגה גבינה המושלמת לשבועות.

תבנית 24

מרכיבים:

2 חבילות בישקוטים
500 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות)
80 מ”ל חלב (שליש כוס)
80 ג’ סוכר (שליש כוס)

כוס חלב נוספת לטבילת הבישקוטים
50 ג’ שוקולד מריר מגורד

הכנות:

1. אני חתכתי רבע מכל בישקוט אחרי הטבילה בחלב שיתאים לגובה התבנית. לצקת את כוס החלב לצלחת לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה ולשים בדפנות התבנית, לעשות גדר בקיצור.

2. אחרי שיש גדר מבישקוטים עוברים לתחתית. זוכרים את החתיכות של הבישקוטים ? אסור לבזבז נכון ? שימו אותן בתחתית ואם חסר תוסיפו עוד בישקוטים, לא לשכוח לטבול בחלב, להכניס את התבנית למקרר בינתיים.

3. הכנת המוס הכי חיים קלים שיש, שימו את כל המצרכים במיקסר להפעיל אותו במהירות בינונית עד שיש מוס יציב. להעביר את המוס לתבנית ולשטח באופן שווה, לקרר כ 24 שעות.

4. לפני ההגשה לקשט עם תותים ולפזר את השוקולד או להגיש כמו שזה.

24722 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותים

עוגת בישקוטים עם תותיםעוגת בישקוטים עם תותים

55
תגובות

  הרשם  
עדכן
שחר

ניקי יקרה. התכוונתי בדיוק לשטוף את תבנית העוגה, אבל עזבתי אותה ובאתי לכאן מהר כדי שלא אשכח להוסיף תגובה משלי… העוגה פשוט מעולה. מדוייקת כל כך. ההתעסקות עם הבשקוטים – סבבה לגמרי. פתחתי את התבנית הקפיצית בקלות , שום דבר לא התפרק. עיטרתי בענבים ירוקים בלבד. כולם עפו על העוגה. פשוט תענוג! תודה רבה!!

רות

היי ניקי . איך מבצעים את העברת התבנית למגש יפה?

פאינה

היי.עוגה ניראת סוף הדרך. 2 שאלות בבקשה
1.חייבים לקשור בסרט או שהעוגה יציבה גם בלי?
2.אפשר להחליף גבינה לבנה
במסקרפונה?
מאד אוהבת את המתכונים שלך! מבשלת המון בזכותם.תודה!

נאוה

ניקי האלופה, קודם כל אין על האתר שלך. כמעט כל המתכונים שלי ממך. תודה.
אשמח לדעת האם אפשר להקפיא את העוגה