עוגת שוקולד רכה ועסיסית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד רכה ועסיסית

תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

 

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים L
300 ג’ סוכר (כוס וחצי)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
320 מ”ל מים (כוס ושליש)
4 כפות מלאות אבקת שוקולית
2 כפות אבקת קקאו
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

קרם שוקולד:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה (קצת יותר מחצי מכוס)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 170 מעלות.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כמה שניות ולא יותר, להוסיף את השמן מים, קקאו שוקולית ובסוף להוסיף את הקמח ולערבב לבלילה אחידה, לוקח קצת זמן עד שכל הבלילה אחידה וכל הגושים נעלמים, תנו למיקסר לעבוד עד שאתם רואים שהכל חלק.

3. להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ 45 דקות או שקיסם יוצא עם מעט פירורים עליו.

4. אפשר להכין את העוגה ללא מיקסר, לערבב עם כף עד שיש בלילה חלקה וללא גושים.

5. הכנת הקרם: להמיס שוקולד ושמנת במיקרו לערבב לקרם אחיד ולצפות את העוגה.

Moist chocolate cake recipe

ביקורת ספרים חדשה, לא לפספס!

כדאי לדעת ש…
זה המתכון של העוגה אני לא ממליצה לשנות אותו, העוגה יוצאת נהדר, מי שחסר לו דברים יש מבחר גדול של עוגות שוקולד באתר תבחרו אחת שמתאימה לכם.  הבלילה נוזלית מאוד וזה בסדר. גם אם יצאו קצת גושים קטנטנים בעוגה לא נורא זה לא פוגם בטעם שלה. אפשר להכין בלי הקרם שוקולד היא נהדרת.
העוגה מעולה לחה רכה ועסיסית זה מסוג העוגות שאפשר בקלות להתאהב בה היא עד כדי כך טובה.

6513 צפיות 175 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד בסיסית ומוצלחת. מדהים כמה ערבוב של חומרים פשוטים וזמינים מביא לתוצאה כל כך טעימה.
בעולם הדיאטה ידוע שאזור העוגות הוא אזור בעייתי, מכיוון שמדובר במאכל שהדחיסות הקלורית שלו יחסית גבוהה. אני מצדדת בגישה שאומרת שאם נלמד לקחת פרוסה אחת של עוגה ולידה כוס שתיה חמה, אנחנו כבר שם, ממש בשער הניצחון!
במידה ונחלק את כל העוגה ל24 פרוסות, בכל פרוסה 200 קלוריות. במידה ונוסיף גם את הציפוי הגענו ל235 קלוריות לפרוסה.
אגב, אם יש לנו את התחושה שהעוגה הזו תמשיך ותקרוץ לעברנו בכל פעם שנפתח את המקרר, גם יומיים לאחר השבת, יום ההולדת או החג, אפשר תמיד לחלק לאורחים או להקפיא מיד אחרי האירוע.

עוגת שוקולד רכה ועסיסיתעוגת שוקולד רכה ועסיסיתעוגת שוקולד בחושה מעולה

עוגת שוקולד בחושה מעולהעוגת שוקולד בחושה מעולה

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
אופיר

היי ניקי,
האם אפשר להכין את העוגה בתבנית 22 כדי שתצא גבוהה יותר?
ואיך זה משפיע על זמן האפייה?
תודה!!

חיה

הכנתי בדיוק לפי המתכון, העוגה לא שוקולדים, לא אוורירית ולא נימוחה. דחוסה וחסרת טעם.
ממש אכזבה

1 4 5 6