יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת שוקולד רכה ועסיסית

11 אוקטובר 2020
(Visited 178,302 times, 187 visits today)

עוגת שוקולד רכה ועסיסית

תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

 

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים M
300 ג' סוכר (כוס וחצי)
180 מ"ל שמן (שלושת רבעי כוס)
320 מ"ל מים (כוס ושליש)
4 כפות מלאות אבקת שוקולית
2 כפות אבקת קקאו
280 ג' קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

קרם שוקולד:
150 ג' שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה (קצת יותר מחצי מכוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 170 מעלות.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כמה שניות ולא יותר, להוסיף את השמן מים, קקאו שוקולית ובסוף להוסיף את הקמח ולערבב לבלילה אחידה, לוקח קצת זמן עד שכל הבלילה אחידה וכל הגושים נעלמים, תנו למיקסר לעבוד עד שאתם רואים שהכל חלק.

3. להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ 45 דקות או שקיסם יוצא עם מעט פירורים עליו.

4. אפשר להכין את העוגה ללא מיקסר, לערבב עם כף עד שיש בלילה חלקה וללא גושים.

5. הכנת הקרם: להמיס שוקולד ושמנת במיקרו לערבב לקרם אחיד ולצפות את העוגה.

Moist chocolate cake recipe

ביקורת ספרים חדשה, לא לפספס!

כדאי לדעת ש…
זה המתכון של העוגה אני לא ממליצה לשנות אותו, העוגה יוצאת נהדר, מי שחסר לו דברים יש מבחר גדול של עוגות שוקולד באתר תבחרו אחת שמתאימה לכם.  הבלילה נוזלית מאוד וזה בסדר. גם אם יצאו קצת גושים קטנטנים בעוגה לא נורא זה לא פוגם בטעם שלה. אפשר להכין בלי הקרם שוקולד היא נהדרת.
העוגה מעולה לחה רכה ועסיסית זה מסוג העוגות שאפשר בקלות להתאהב בה היא עד כדי כך טובה.

עוגת שוקולד בסיסית ומוצלחת. מדהים כמה ערבוב של חומרים פשוטים וזמינים מביא לתוצאה כל כך טעימה.
בעולם הדיאטה ידוע שאזור העוגות הוא אזור בעייתי, מכיוון שמדובר במאכל שהדחיסות הקלורית שלו יחסית גבוהה. אני מצדדת בגישה שאומרת שאם נלמד לקחת פרוסה אחת של עוגה ולידה כוס שתיה חמה, אנחנו כבר שם, ממש בשער הניצחון!
במידה ונחלק את כל העוגה ל24 פרוסות, בכל פרוסה 200 קלוריות. במידה ונוסיף גם את הציפוי הגענו ל235 קלוריות לפרוסה.

עוגת שוקולד רכה ועסיסיתעוגת שוקולד רכה ועסיסיתעוגת שוקולד בחושה מעולה

עוגת שוקולד בחושה מעולהעוגת שוקולד בחושה מעולה

הרשם
עדכן
335 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות