יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים

חיתוכיות ריבה ואגוזים

5 מאי 2019
(Visited 18,856 times, 1 visits today)
חיתוכיות ריבה ואגוזים

חיתוכיות ריבה ואגוזים

העוגיות האלה מזכירות לי את העוגיות שסבתא הייתה מכינה, עוגיות כיפיות שגורמות לך לחייך. מכינים שוקו ליד צלחת הגשה עם כמות יפה של של קוביות אגוזים וריבה חוזרים 15 שנה אחורה למתי שסבתא הייתה מכינה את העוגיות. טיול בארץ הזיכרונות מתוק וטעים.

מרכיבים:

200 ג' חמאה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
190 ג' קמח (כוס וחצי פחות 2 כפות)
50 ג' אגוזי מלך גרוסים

340 ג' ריבת תות איכותית

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהעביר למיקסר, להוסיף את שאר המצרכים להפעיל את המיקסר על מהירות יחסית נמוכה עד שנוצרים פירורים גסים מאוד, לעצור את המיקסר ולאסוף את הפירורים לכדור.

2.לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך רבע מהבצק ולהשאיר בצק, את החלק השני לרדד על נייר אפייה, הגודל אמור להתאים לתבנית בגודל 20X30,  תחתכו את השאריות תוסיפי לבצק שנותר בצק ושימו בינתיים בהקפאה.

4. לאפות את הבצק 10 דקות להוציא להמתין דקה, בינתיים לחמם את הריבה 20 שניות במיקרו לערבב ולהניח על הבצק באופן שווה. להוציא את הבצק מהקפאה ולגרד בחורים הגדולים, לפזר את הבצק באופן שווה מעל הריבה להחזיר לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

*5. לקרר כמה שעות לפני שחותכים לקוביות

חיתוכיות ריבה ואגוזיםחיתוכיות ריבה ואגוזיםחיתוכיות ריבה ואגוזים

הרשם
עדכן
20 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות