חיתוכיות ריבה ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה ואגוזים

חיתוכיות ריבה ואגוזים

העוגיות האלה מזכירות לי את העוגיות שסבתא הייתה מכינה, עוגיות כיפיות שגורמות לך לחייך. מכינים שוקו ליד צלחת הגשה עם כמות יפה של של קוביות אגוזים וריבה חוזרים 15 שנה אחורה למתי שסבתא הייתה מכינה את העוגיות. טיול בארץ הזיכרונות מתוק וטעים.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
190 ג’ קמח (כוס וחצי פחות 2 כפות)
50 ג’ אגוזי מלך גרוסים

340 ג’ ריבת תות איכותית

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהעביר למיקסר, להוסיף את שאר המצרכים להפעיל את המיקסר על מהירות יחסית נמוכה עד שנוצרים פירורים גסים מאוד, לעצור את המיקסר ולאסוף את הפירורים לכדור.

2.לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך רבע מהבצק ולהשאיר בצק, את החלק השני לרדד על נייר אפייה, הגודל אמור להתאים לתבנית בגודל 20X30,  תחתכו את השאריות תוסיפי לבצק שנותר בצק ושימו בינתיים בהקפאה.

4. לאפות את הבצק 10 דקות להוציא להמתין דקה, בינתיים לחמם את הריבה 20 שניות במיקרו לערבב ולהניח על הבצק באופן שווה. להוציא את הבצק מהקפאה ולגרד בחורים הגדולים, לפזר את הבצק באופן שווה מעל הריבה להחזיר לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

*5. לקרר כמה שעות לפני שחותכים לקוביות

4338 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות ריבה ואגוזיםחיתוכיות ריבה ואגוזיםחיתוכיות ריבה ואגוזים

6
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

הי ניקי
אפשר למרוח שוקולד במקום הריבה ?

חוה

יש טעות במתכון חסר קמח

לילך

האם אפשרי להמיר חמאה לשמן? תודה רבה