עוגת נקטרינות בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת נקטרינות בחושה

כמה שאני אוהבת עוגות קלות זה העוגות שהכי כיף להכין.
יש נקטרינות כאלה יפות עכשיו שהייתי חייבת להכין מהן עוגה. 2 דקות והעוגה נכנסה לתנור ואפילו לא קילפתי את הנקטרינות עד כדי כך העוגה הזאת קלה. הכל בקערה אחת לערבב ולתנור יצאה עוגה מושלמת רכה לחה ועסיסית.
עוגה נהדרת לשבת כמה שהיא קלה והטעם שלה פשוט נפלא. דרך אגב העוגה פרווה.

תבנית 20 / אינגליש קייק 30X12

מרכיבים:

3 ביצים XL
180 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס )
כפית תמצית וניל / סוכר וניל
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
5 נקטרינות
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
2 כפיות א. אפייה פחות טיפונת

הכנות:

1. לחתוך את הנקטרינות לקוביות קטנות, אין צורך להוריד את הקליפה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לשים בקערה את הביצים והסוכר לטרוף כמה שניות להוסיף את הנקטרינות והשמן, לסיים עם הקמח והא. אפייה, לערבב לבלילה אחידה.

4. לשמן את התבנית להעביר את הבלילה קצת לישר אותה. להכניס לתנור לאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

Nectarine Cake

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הנקטרינות בשלושה תפוחים גדולים אין צורך לקלף, אפשר להשתמש בנקטרינות שנראות לא מי יודע מה, לחתוך את החלקים שנראים פחות טוב, לשמור במקרר, ניתן להקפיא.
אם רוצים חיים קלים שימו את כל המצרכים במיקסר ועם וו הגיטרה לערבב לבלילה אחידה.

32078 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת נקטרינות בחושהעוגת נקטרינות בחושהעוגת נקטרינות בחושהעוגת נקטרינות בחושה

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

האם צריך לשמור את העוגה במקרר? תודה

ענת

למה את מצלמת עוגה עגולה וכותבת לאפות באינגליש קייק?

שירן

יואו עוגה שלמות אליפות. הייתי סקפטית ולא האמנתי שמנקטרינות יכולה לצאת עוגה מושלמת ונימוחה התחסלה במקום

מרים

הי ניקי אני רוצה לאפות את העוגה עכשיו/ היום
1. יש לי נקטרינות קשות – זה בסדר או יצא לא טעים ולוותר?או להוסיף סוכר?
2.רשמת לכתוב לקוביות קטנות.מה הגודל?דבר נוסף אם אני מוסיפה אותן לבלילה ואז מערבבת עם מיקסר- הן יורגשו?או שלהוסיף אותן לבלילה מוכנה אחרונים ורק לערבב עם כף?
תודה!

1 4 5 6