עוגת נקטרינות בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת נקטרינות בחושה

כמה שאני אוהבת עוגות קלות זה העוגות שהכי כיף להכין.
יש נקטרינות כאלה יפות עכשיו שהייתי חייבת להכין מהן עוגה. 2 דקות והעוגה נכנסה לתנור ואפילו לא קילפתי את הנקטרינות עד כדי כך העוגה הזאת קלה. הכל בקערה אחת לערבב ולתנור יצאה עוגה מושלמת רכה לחה ועסיסית.
עוגה נהדרת לשבת כמה שהיא קלה והטעם שלה פשוט נפלא. דרך אגב העוגה פרווה.

תבנית 20 / אינגליש קייק 30X12

מרכיבים:

3 ביצים XL
180 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס )
כפית תמצית וניל / סוכר וניל
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
5 נקטרינות
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
2 כפיות א. אפייה פחות טיפונת

הכנות:

1. לחתוך את הנקטרינות לקוביות קטנות, אין צורך להוריד את הקליפה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לשים בקערה את הביצים והסוכר לטרוף כמה שניות להוסיף את הנקטרינות והשמן, לסיים עם הקמח והא. אפייה, לערבב לבלילה אחידה.

4. לשמן את התבנית להעביר את הבלילה קצת לישר אותה. להכניס לתנור לאפות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

Nectarine Cake

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הנקטרינות בשלושה תפוחים גדולים אין צורך לקלף, אפשר להשתמש בנקטרינות שנראות לא מי יודע מה, לחתוך את החלקים שנראים פחות טוב, לשמור במקרר, ניתן להקפיא.
אם רוצים חיים קלים שימו את כל המצרכים במיקסר ועם וו הגיטרה לערבב לבלילה אחידה.

9052 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת נקטרינות בחושהעוגת נקטרינות בחושהעוגת נקטרינות בחושהעוגת נקטרינות בחושה

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
שולמית

מאחר ואני אף פעם לא מסתדרת עם משקל של קמח, ולא מצאתי דרך להמיר את המדידה בגרמים למדידה מקבילה בכוס מדידה שלי עם מ”ל- אני הולכת על האינדיקציה שלך לקמח לפי 2 כוסות פחות 3 כפות…
רק שאלה- באיזה כוס השתמשת??
האם הכוס מדידה שלך היא כמו שלי, הכוס הנוסטלגית השקופה מזכוכית עם האוזן?… כי כוס יכול להיות כל דבר….
תודה רבה על המתכון, אני הולכת להכין כזאת עם תפוחים לראש השנה!!

אלינור

הי ניקי שבוע טוב. לדעתך יהיה ניתן להכין את העוגה בתבנית רינג?

נופר

מעתה ועד עולם, זוהי עוגת הקיץ שלי!
הכנתי עם משמשים ויצא מדהים!

נאוה

היי ניקי
אפשר לאפות כמאפינס ?
ואם כן כמה זמן אפיה ?
תודה

מלי דר

ניקי יקרה, העוגה נפלאה, כל כך קלה להכנה וטעימה טעימה שכבר הכנתי פעמיים…בקיצור תבורכי

אורן

מה עם הגלעינים? והקליפה?

סיגל

הוספתי כפית של גרדת קליפת לימון לבלילה
ומעל הוספתי:
חצי כוס קמח
50 גר’ חמאה
2 כפות סוכר וכפית קינמון
מערבבים את כל המרכיבים הנ’ל יחד ליצירת פירורים ומפזרים מעל הבלילה עם הנקטרינות. מוסיף קרנצ’יות נפלאה.