בראוניז קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז קפה

אני אוהבת את השילוב של שוקולד וקפה זה שילוב של קסם!
אני בכלל אוהבת עוגות שמערבבים הכל בקערה אחת ומכניסים לתנור אלו העוגות הכי קלות שיש והתוצאות פשוט נהדרות.
בראוניז נפלאים לחים ושוקולדים, אין כמו לתת ביס בקוביית שוקולד ולהרגיש טוב את השוקולד. השילוב עם הקפה זה פיצוץ! האגוזי מלך נותנים את המרקם שלהם ולא יאמן שב 10 דקות ולתנור יוצאת עוגה כזאת טובה והיא אפילו פרווה.

תבנית מלבנית 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
160 מ”ל שמן (קצת פחות משלושת רבעי כוס)
2 כפיות אבקת נס קפה
2 כפיות תמצית וניל אמיתית / סוכר וניל
100 ג’ סוכר חום בהיר (חצי כוס)
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
4 ביצים
50 ג’ אגוזי מלך קצוצים – גרוסים
130 ג’ קמח (כוס פחות כף)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחמם את השמן במחבת או בסיר קטן, לשבור את השוקולד לקוביות ולהוסיף לשמן כשהשוקולד מתחיל להיות רך לסגור את האש ולערבב עד שיש בלילת שוקולד נוזלית וחלקה.

3. להוסיף לשוקולד את הסוכרים ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף את הביצים בסבלנות אחרי כל הוספת ביצה לערבב טוב עד שהיא נטמעת בשוקולד ואחר כך להוסיף ביצה נוספת. להוסיף את האבקת קפה לערבב ולהוסיף את האגוזי מלך והקמח.

4. לרפד תבנית בנייר אפייה או שאפשר לוותר על הנייר ולשמן את התבנית, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות, קיסם יוצא עם פירורים לחים.

6. לקרר לפחות כמה שעות ולחתוך לקוביות.

Mocha Brownies

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא זה יוצא נהדר, אפשר להכין יום יומיים מראש ולשמור במקרר.
לא חייבים מקרר אפשר לשמור בחוץ, מעדיפים בלי קפה ? תורידו.

18327 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפהבראוניז קפהבראוניז קפהבראוניז קפה

59
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

תבנית חד פעמית A4 מתאימה כאן? (הגודל הסטנרדטי של חד פעמי)
אני אכין מחר אז לא דחוף התשובה.
תודה! לילה טוב.

רחלי

ניקי,
לא הבנתי במה זה שונה מבראוניז קפוצ’ינו??

רונה

היי ניקי, שאלה: האם אפשר להשתמש באספרסו במקום באבקת נס קפה? אם כן, כמה?
תודה רבה!