יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סדנאות עוגות וקינוחים עוגות שמרים

שושני שמרים

26 אוגוסט 2018
(Visited 25,067 times, 7 visits today)
שושני שמרים

שושני שמרים

אני מאוהבת! אתם יודעים שאהבת חיי זה שמרים ועוגות שמרים זה משהו שעושה לי מצב רוח טוב כל היום.
אני חייבת לספר לכם על הקינדר בואנו הממרח הזה מדהים, התחלתי להכין את הבצק הילדים מתקרבים כל אחד עם כפית ביד וכולנו מתחילים לטעום מהקינדר בואנו. איזו התלהבות מפה ועד הודעה חדשה והם לא מפסיקים לטעום, הטעם בדיוק כמו הממתק, קרמי טעים אי אפשר לעמוד בפניו.
הכנסתי את הקינדר בואנו לעוגת שמרים, זאת אחת מעוגות השמרים הטובות שהכנתי, הקינדר נתן כאן שידרוג רציני בטעם ואיזה ריחות טובים היו במטבח כשהעוגה הייתה בתנור. יצאו לי עוגות שמרים מדהימות, רכות זהובות עם טעם משגע. הטעות היחידה שמלכתחילה לא הכנתי כפול זה נגמר מהר מידי.
הוספתי משהו בקטנה שיתאים לראש השנה, אפשר בכיף לפנק את האורחים בחג.

13 שושנים

מרכיבים:

500 ג' קמח רגיל
11 ג' שמרים יבשים (כף)
או 25 ג' שמרים טריים (חצי שקית)
80 ג' סוכר (4 כפות)
כפית מלאה מלח
120 ג' חמאה
2 ביצים
150 מ"ל מים חמימים (חצי כוס + 2 כפות נוספות)

 

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

למתכון מפורט בתמונות מוזמנים ללחוץ כאן

1. לשים את הקמח במיקסר להוסיף את השמרים, סוכר והמלח, את החמאה לשים במיקרו 30 שניות קצת לחתוך ולהוסיף למיקסר יחד עם הביצים והמים החמימים, לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך ולהתפיח כשעה וחצי שעתיים, הבצק אמור להכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 13 חתיכות להתפיח 10 דקות, לקמח מעט את משטח העבודה, לרדד כל חתיכה לאליפסה באורך 20 ס"מ, לקחת כפית מהקינדר בואנו ולמרוח על הבצק, תשאירו דפנות במיוחד למטה לגלגל לגליל באורך 20 ס"מ.

3. בעזרת סכין חדה לחצות באמצע את הגליל, את הרצועות להניח אחת על השנייה בצורת פלוס וללפף את הרצועות אחת על השנייה, לגלגל לגלגל את הצ'ופצ'יק לדחוף למטה.

4. לשמן תבנית שקעים ובכל שקע להניח גלגל, להתפיח 15 דקות בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות. לטרוף ביצה וכפית דבש ולהבריש את השושנים.

5. להכניס לתנור ולאפות 25 דקות, השושנים מזהיבות, בינתיים שהשושנים בתנור לבשל בסיר חצי כוס מים, תמצית וניל ושליש כוס סוכר כ 5 דקות, כשהשושנים יוצאות מהתנור להבריש אותן עם הסירופ.

6. להזליף קצת דבש על השושנים המוכנות, לתת ביס ולהתענג על הטעם הנהדר.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא את השושנים המוכנות.
למתכון מפורט בתמונות מוזמנים ללחוץ כאן

**הפוסט נכתב בשיתוף חברת המזווה המתוק**

שושני שמריםשושני שמריםשושני שמרים

הרשם
עדכן
38 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות