שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות

התלבטתי האם להכין למתכון הזה פוסט אחד שמראה את התוצאה הסופית וזהו בסוף החלטתי להכין פוסט בנפרד שיראה בדיוק איך הכנתי, תיארתי לעצמי שזה יחסוך הרבה שאלות בדרך אם אני אכין פוסט מפורט בתמונות.
שימו את זה מול העיניים במטבח כשאתם מכינים ואין מצב שלא תצליחו להכין את השושנים. תקראו את אופן ההכנה ואם משהו לא ברור תרדו למטה עד הסוף ותראו את כל התמונות.
שאני לא אשקיע בגולשים של האתר הזה ? אין מצב, עושים משהו אז עושים אותו מכל הלב 🙂

13 יחידות


הכנות:

1. לשים את הקמח שמרים סוכר ומלח במיקסר להוסיף את השמן והמים להפעיל במהירות נמוכה ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך. לשים בקערה לכסות ולהתפיח כשעה וחצי שעתיים הבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 13 חתיכות, להתפיח 10 דקות לרדד כל חתיכה לאליפסה מאורכת באורך 20 ס”מ, לקחת כפית מהקינדר בואנו למרוח על הבצק להשאיר דפנות במיוחד בחלק התחתון ולגלגל לגליל.

3. לחצות כל גליל באמצע להניח אחד על השני בצורת פלוס וללפף אחד על השני.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לגלגל לגלגל את הצ’ופצ’יק לדחוף למטה, לשמן תבנית שקעים ולשים גלגל בכל שקע, להתפיח 15 דקות לטרוף ביצה וכפית דבש ולהבריש את השושנים.

6. להכניס לתנור לאפות כ 25 דקות השושנים מזהיבים, לשים בסיר קטן את מצרכי הסירופ להרתיח חמש דקות ולהבריש את השושנים כשהן יוצאות מהתנור.

7. להזליף קצת דבש מעל השושנים המוכנות.  תהנו מכל ביס טעים 🙂

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

6862 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות שושני שמרים מתכון מפורט בתמונות


12
תגובות

  הרשם  
עדכן
ארנונה אריאלי

איפה קונים את ממרח הקינדר בואנו?

ציפי

אשמח לדעת אם ניתן להמיר החמאה במזולה או במרגרינה כדי שהבצק יהיה פרווה…

מור

הי ניקי,אשמח לטיפים להתפחת הבצק, במיוחד בימים קרירים. איפה להניח אותו? תודה על מתכונים נהדרים.

שירן לוי

היי אני לא מצליחה לראות כמויות

נורית

אפשרי לשים ממרח אחר ואיזה ממליצה?

אחת

מה הכשרות של הממרח?