יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

6 פברואר 2019
(Visited 32,724 times, 3 visits today)
חיתוכיות גבינה ותפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

העוגה הזאת זה פינוק, אני מאוד אוהבת את השילוב של בצק פריך עם גבינה אלו שני דברים שנועדו ללכת יחד.
פירורים זהובים ופריכים שכבת גבינה מתוקה כבר נשמע טוב נכון ?
אני רציתי לעשות את זה עוד יותר טוב אני תמיד רוצה שזה יהיה הכי טעים 🙂 הוספתי תפוחים קוביות קטנות ומתוקות שנאפו יחד עם הגבינה. מה לומר לכם ?
זה קסם! יצא משגע טעים ברמות.
יש מתכונים שאני מכינה ואני מצטערת שמראש לא הכנתי כפול זה אחד מהם. ישר לשמור במחברת המתכונים.

20X30

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
80 ג’ סוכר (4 כפות)
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
כפית תמצית וניל

שכבת הגבינה:
250 ג’ גבינה לבנה 9%
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
30 ג’ קמח (2 כפות)
2 כפיות תמצית וניל

שכבת התפוחים:
3 תפוחים
מיץ מחצי לימון
כף סוכר

שכבת הפירורים:
הפירורים שנותרו
כף קמח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

הכנות:

1. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה ולערבב עם הלימון והסוכר.

2. הכנת הבצק:
לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר, להוסיף את הקמח, סוכר והתמצית וניל, לעבד את המצרכים עם וו המגל לגושי בצק גסים לעצור לאסוף את המיקסר ולאסוף לכדור.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך רבע מהבצק ולשמור בצד, לרדד את הבצק למלבן על נייר אפייה להעביר את הנייר לתבנית לוודא שהבצק מתאים לגודל התבנית.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב.

6. שכבת הגבינה והתפוחים: לערבב את מצרכי הגבינה, לתת לבצק דקה שתיים על השיש ולשפוך את הגבינה מעליו באופן שווה, לפזר את התפוחים על הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור ל 20 דקות, שכבת הגבינה מתייצבת.

7. לשים במיקסר את הבצק שנותר להוסיף את הקמח ולערבב (וו גיטרה) במהירות נמוכה עד שיש פירורים, אפשר להעזר באצבעות ולפורר את הבצק לפירורים.

*8. להחזיר לתנור ולאפות 20 דקות הפירורים מזהיבים, מומלץ לקרר את הבצק כמה שעות לפני שחותכים.

חיתוכיות גבינה ותפוחיםחיתוכיות גבינה ותפוחיםחיתוכיות גבינה ותפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

הרשם
עדכן
62 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ניתן להקפיא חצי מהעוגה המוכנה?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה מראד

הי ניקי, ערב טובאפשר לשים סוכר וניל במקום תמצית וניל?

תקשיבו…. יצא סוף ממש טעים!!!!
שמתי 500 גרם גבינה 5 אחוז וקופסאת שמנת חמוצה..

נראה סוף הדרך. אנסה.

היי ניקי
מה העניין של אפיית הבצק לפני?
הוא לא צריך שעה אפייה

הי ניקי
איזה תפוחים מתאימים? אדומים/ירוקים? חמוצים או מתוקים?
המון תודה (-:

היי ניקי,
איזה סוג של תפוחים מתאימים לעוגה?
תודה