יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

6 פברואר 2019
(Visited 35,535 times, 36 visits today)
חיתוכיות גבינה ותפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

העוגה הזאת זה פינוק, אני מאוד אוהבת את השילוב של בצק פריך עם גבינה אלו שני דברים שנועדו ללכת יחד.
פירורים זהובים ופריכים שכבת גבינה מתוקה כבר נשמע טוב נכון ?
אני רציתי לעשות את זה עוד יותר טוב אני תמיד רוצה שזה יהיה הכי טעים 🙂 הוספתי תפוחים קוביות קטנות ומתוקות שנאפו יחד עם הגבינה. מה לומר לכם ?
זה קסם! יצא משגע טעים ברמות.
יש מתכונים שאני מכינה ואני מצטערת שמראש לא הכנתי כפול זה אחד מהם. ישר לשמור במחברת המתכונים.

20X30

מרכיבים:

150 ג' חמאה
80 ג' סוכר (4 כפות)
240 ג' קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
כפית תמצית וניל

שכבת הגבינה:
250 ג' גבינה לבנה 9%
100 ג' סוכר (חצי כוס)
ביצה
30 ג' קמח (2 כפות)
2 כפיות תמצית וניל

שכבת התפוחים:
3 תפוחים
מיץ מחצי לימון
כף סוכר

שכבת הפירורים:
הפירורים שנותרו
כף קמח

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה ולערבב עם הלימון והסוכר.

2. הכנת הבצק:
לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר, להוסיף את הקמח, סוכר והתמצית וניל, לעבד את המצרכים עם וו המגל לגושי בצק גסים לעצור לאסוף את המיקסר ולאסוף לכדור.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך רבע מהבצק ולשמור בצד, לרדד את הבצק למלבן על נייר אפייה להעביר את הנייר לתבנית לוודא שהבצק מתאים לגודל התבנית.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב.

6. שכבת הגבינה והתפוחים: לערבב את מצרכי הגבינה, לתת לבצק דקה שתיים על השיש ולשפוך את הגבינה מעליו באופן שווה, לפזר את התפוחים על הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור ל 20 דקות, שכבת הגבינה מתייצבת.

7. לשים במיקסר את הבצק שנותר להוסיף את הקמח ולערבב (וו גיטרה) במהירות נמוכה עד שיש פירורים, אפשר להעזר באצבעות ולפורר את הבצק לפירורים.

*8. להחזיר לתנור ולאפות 20 דקות הפירורים מזהיבים, מומלץ לקרר את הבצק כמה שעות לפני שחותכים.

חיתוכיות גבינה ותפוחיםחיתוכיות גבינה ותפוחיםחיתוכיות גבינה ותפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

הרשם
עדכן
66 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות