יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

6 פברואר 2019
(Visited 33,689 times, 4 visits today)
חיתוכיות גבינה ותפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

העוגה הזאת זה פינוק, אני מאוד אוהבת את השילוב של בצק פריך עם גבינה אלו שני דברים שנועדו ללכת יחד.
פירורים זהובים ופריכים שכבת גבינה מתוקה כבר נשמע טוב נכון ?
אני רציתי לעשות את זה עוד יותר טוב אני תמיד רוצה שזה יהיה הכי טעים 🙂 הוספתי תפוחים קוביות קטנות ומתוקות שנאפו יחד עם הגבינה. מה לומר לכם ?
זה קסם! יצא משגע טעים ברמות.
יש מתכונים שאני מכינה ואני מצטערת שמראש לא הכנתי כפול זה אחד מהם. ישר לשמור במחברת המתכונים.

20X30

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
80 ג’ סוכר (4 כפות)
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
כפית תמצית וניל

שכבת הגבינה:
250 ג’ גבינה לבנה 9%
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
30 ג’ קמח (2 כפות)
2 כפיות תמצית וניל

שכבת התפוחים:
3 תפוחים
מיץ מחצי לימון
כף סוכר

שכבת הפירורים:
הפירורים שנותרו
כף קמח

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה ולערבב עם הלימון והסוכר.

2. הכנת הבצק:
לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר, להוסיף את הקמח, סוכר והתמצית וניל, לעבד את המצרכים עם וו המגל לגושי בצק גסים לעצור לאסוף את המיקסר ולאסוף לכדור.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך רבע מהבצק ולשמור בצד, לרדד את הבצק למלבן על נייר אפייה להעביר את הנייר לתבנית לוודא שהבצק מתאים לגודל התבנית.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הבצק מזהיב.

6. שכבת הגבינה והתפוחים: לערבב את מצרכי הגבינה, לתת לבצק דקה שתיים על השיש ולשפוך את הגבינה מעליו באופן שווה, לפזר את התפוחים על הגבינה באופן שווה ולהחזיר לתנור ל 20 דקות, שכבת הגבינה מתייצבת.

7. לשים במיקסר את הבצק שנותר להוסיף את הקמח ולערבב (וו גיטרה) במהירות נמוכה עד שיש פירורים, אפשר להעזר באצבעות ולפורר את הבצק לפירורים.

*8. להחזיר לתנור ולאפות 20 דקות הפירורים מזהיבים, מומלץ לקרר את הבצק כמה שעות לפני שחותכים.

חיתוכיות גבינה ותפוחיםחיתוכיות גבינה ותפוחיםחיתוכיות גבינה ותפוחים

חיתוכיות גבינה ותפוחים

הרשם
עדכן
62 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ניתן להקפיא חצי מהעוגה המוכנה?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה מראד

הי ניקי, ערב טובאפשר לשים סוכר וניל במקום תמצית וניל?

תקשיבו…. יצא סוף ממש טעים!!!!
שמתי 500 גרם גבינה 5 אחוז וקופסאת שמנת חמוצה..

נראה סוף הדרך. אנסה.

היי ניקי
מה העניין של אפיית הבצק לפני?
הוא לא צריך שעה אפייה

הי ניקי
איזה תפוחים מתאימים? אדומים/ירוקים? חמוצים או מתוקים?
המון תודה (-:

היי ניקי,
איזה סוג של תפוחים מתאימים לעוגה?
תודה