פנקוטה דבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פנקוטה דבש

קינוח מפנק וחגיגי שאפשר להכין בבית בקלי קלות, אתם חייבים לנסות זה יוצא פשוט מושלם.
בלי הקצפה, בלי ביצים ואפילו בלי אפייה, כבר נשמע טוב נכון ? מערבבים הכל עם כף זה עד כדי כך פשוט וזה יוצא קסם! ממש קינוח של מסעדות. כל אחד יכול להכין את המתכון הזה ולהצליח בגדול. קינוח נהדר לראש השנה.

9 יחידות

מרכיבים:

375 מ”ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
240 מ”ל חלב (כוס)
12.5 ג’ ג’לטין (2.5 כפיות)
60 מ”ל מים (רבע כוס)
40 ג’ דבש (2 כפות)
60 ג’ סוכר (3 כפות)

70 ג’ ביסקוויטים (14 יחידות)
50 ג’ חמאה
כף דבש / מייפל / סילאן
כף שטוחה סוכר

הכנות:

1. לשים בקערה את הג’לטין והמים להשאיר בצד 10 דקות.

2. בינתיים לחמם מחבת להוסיף את השמנת והחלב, כשמתחיל להיות חמים להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהסוכר נמס, להוסיף את הדבש לערבב ולהוריד מהאש.

3. להכניס את הג’לטין למיקרו ל 30 שניות, להוציא לוודא שהכל נמס ולהוסיף לשמנת, לערבב כמה שניות להעביר לכד מזיגה ולמלא את הכוסיות עד 3/4 גובה ולהקפיא לשעה.

4. לגרוס את הביסקוויטים במעבד מזון, להמיס את החמאה במיקרו להוסיף לביסקוויטים יחד עם הדבש והסוכר, לערבב כמה שניות.

*5. לשים 2 כפיות מהביסקוויטים בכל כוסית.

Honey Pannacotta

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, יש שארית מהביסקוויטים וגם אותה אפשר להקפיא, אפשר לשמור במקרר כיומיים שלושה. לפרווה אפשר להשתמש בחלב קוקוס ובפירורי הביסקוויטים לשים 4 כפות שמן. ברקע אלו השוטים

10791 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקוטה דבשפנקוטה דבשפנקוטה דבש

פנקוטה דבשפנקוטה דבש

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

היי ניקי,
אני רוצה לעשות את המתכון הזה בגרסת פרווה, בעלי קנה שמנת צמחית במתיקות עדינה… אני מפחדת שיצא מתוק מידי, האם לוותר לגמרי על הסוכר או להפחית?

יעלי

היי ניקי
תודה על עוד מתכון מהמם!
רציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להמיר את הגלטין בקורנפלור?

ליבי

היי ניקי! רוצה להכין את הקינוח עכשיו לערב החג.. איך הכי טוב לשמור עד אז? במקפיא או במקרר? בהזדמנות זו אאחל לך שנה מצויינת וחג שמח!

ליאןר

היי, לא כל כך.הבנתי בשביל מתכון פרווה. מה מחליף את.החמאה?השמנת?והחלב? תודה רבה על מתכונים נפלאים!

שירלי

היי ניקי

אין לי ג’לטין, חייבים?

יעל

היי ניקי
האם לדעתך יהיה טוב וטעים לפורר ביסקוויט לוטוס?

חני

תודה על מתכונים נפלאים!
יש עוד תחליף לפרווה חוץ מחלב קוקוס? אפשר חלב סויה/שקדים או ריץ?