

עוגת ביסקוויטים גבינה דיאטטית
איזה כיף שיש עוגת ביסקוויטים גבינה עם פחות קלוריות, עוגה שאפשר לאכול בכיף ועוד להנות מכל ביס. זאת העוגה הכי קלה שהכנתי בסך הכל לערבב בלי הקצפות בלי ללכלך כלים מיותרים כל העוגה בקערה אחת זה כל הסיפור.
10 דקות והעוגה הייתה מוכנה אני לא מגזימה ממש לא, אחרי שתראו את המתכון תבינו כמה שהעוגה הזאת קלה להכנה. כשיש לי מתכונים טובים אני מיד חושבת עליכם, מתכונים טובים צריך להעביר הלאה וחשוב לחלוק עם אחרים.
תשמרו במועדפים אתם לא תפסיקו להכין אותה היא מדהימה!
מרכיבים:
36 ביסקוויטים
750 ג’ גבינה לבנה 5%
400 ג’ שמנת חמוצה 9%
120 מ”ל חלב (חצי כוס)
120 ג’ אבקת אינסטנט וניל (6 כפות)
120 ג’ סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל חלב (חצי כוס לטבילה)
הכנות:
1. לטבול את הביסקוויטים טבילה קצרה בחלב ולסדר בתבנית.
2. לערבב גבינה, שמנת חמוצה, חלב וסוכר, להוסיף את האינסטנט וניל ולערבב עד שהבלילה סמיכה וחלקה כשתי דקות.
3. למרוח מחצית מהעיסה על שכבת הביסקוויטים באופן שווה, לטבול טבילה קצרה את הביסקוויטים בחלב ולהניח על שכבת הגבינה, למרוח מעל את המחצית השנייה של הגבינה באופן שווה ולסיים עם שכבת ביסקוויטים נוספת.
סך הכל 3 שכבות ביסקוויטים.
4. לקרר 24 שעות או להקפיא 5 שעות.
כדאי לדעת ש…
אין מיקסר הכל בעירבוב ידני, לקח לי 10 – 15 דקות והעוגה הייתה מוכנה, אני ממליצה לשים חצי כוס סוכר לטעום ואז להחליט אם רוצים עוד, העוגה לא מתוקה מאוד. אפשר להקפיא.
גולשים מכינים וממליצים:
שרי : “עוגה אליפות, לא להאמין שאין בה שמנת מתוקה, טעים ללקק את האצבעות.”
מה גודל התבנית ?
היי ניקי:)
זה בסדר לשים שמנת חמוצה 1 ולא 2?
לא הגיוני בגלל ש6 כפות אינסטנט פודינג זה 120 גרם . ניסיתי וזה יוצא הרבה יותר מ 6 כפות, בנוסף החלב מאוד מאוד יותר זה עושה את הבלילה מאוד מיימית . לא אהבתי
אחרי שהעוגה עומדת במקרר חתוכה, יוצאים מים ואז יש שלולית של מים, יש משהו לעשות שלא יצאו המים?
צריך לחכות שהעוגה תתקרר….
ורק אחרי לצפות בקרם שוקולד?
שאלה קצת מצחיקה אבל יש לי רק פתיבר בטעם שוקולד (חום), האם זה ישפיע משמעותית על הטעם? זה יתאים לעוגה או שלא קשור? תודה
עוגה קבועה שלנו ,לא מוסיפה חלב בבלילה . וממליצה על שדרוג : בחלב לטבילה מוסיפה אבקת נס קפה זה יוצא מושלם ! ומלמעלה מגרדת שוקולד מריר