עוגת שוקולד חמה
איזה דבר מקסים, פינוק טעים ב 15 דקות וזה מוגש לשולחן.
שוקולדי מוסי קרמי מכניסים את הכפית לעוגה ומגלים מוס שוקולד איזה כיף! הפתעה נהדרת לאוהבי השוקולד. זה פינוק לילדים. ההכנה הכי פשוטה שיש לקח לי 2 דקות להכין ואפילו לא הפעלתי את המיקסר לערבב ולתנור. אחרי 15 דקות היו 3 עוגות שוקולד חמות מפנקות ושוקולדיות.
הבעיה היחידה שיש רק שלוש עוגות וצריך ללכת להכין עוד כי הן ממכרות בטירוף.
3 עוגות אישיות / 50 מ"ל כוסיות
מרכיבים:
120 ג' ממרח אגוזי לוז עם קקאו של השחר העולה
4 כפות שמנת פרווה
חלמון (צהוב)
50 ג' קמח (5 כפות)
1/4 כפית א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לערבב שמנת וממרח שוקולד להוסיף את החלמון ולערבב עד שהכל אחיד, להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.
3. לשמן את הכוסיות למלא אותן בעיסה עד 3/4 גובה.
4. להכניס לתנור ולאפות 16 דקות, לפזר אבקת סוכר ולהגיש מיד.
כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בשמנת מתוקה במקום ריץ, אין סוכר בעוגה. העוגה יוצאת מהתנור כשהיא רכה ומוסית במרכז והיא קצת מאבדת נפח.