עוגת מייפל רכה ועסיסית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מייפל רכה ועסיסית

חלום של עוגה! 5 דקות והעוגה נכנסת לתנור. אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי. אוהבים עוגות רכות ? אין על העוגה הזאת היא כל כך רכה מרקם נהדר יוצאת רכה לחה ועסיסית טעימה ביותר.
אם יכולתי לבחור עוגה ליד הקפה זאת העוגה הזאת היא פשוט מושלמת. מתכונים טובים צריך להעביר הלאה והעוגה הזאת יצאה לי כל כך טוב שהיית חייבת לחלוק איתכם את המתכון. היא אפילו פרווה והיא נהדרת!

תבנית 24 / 26

מרכיבים:

3 ביצים גדולות /  4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
240 מ”ל תה (כוס)
כפית קינמון
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

סירופ מייפל

הכנות:

  1. 1. להכין כוס תה כמו שאוהבים להשאיר את התיון 5 דקות להוציא ולקרר את התה 15 דקות.

2. לחמם את התנור ל 180 מעלות.

3.  לשים במיקסר את כל המצרכים להתחיל בביצים, סוכר, תה ושמן ולהוסיף את שאר המצרכים להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד, הבלילה נוזלית.

*אפשר לערבב ידנית חשוב לוודא שהכל אחיד בגלל שהבלילה נוזלית יותר קל להגיע לאחידות במיקסר.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

5. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות כחצי כוס.

Moist Maple Cake

7386 צפיות 105 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל רכה ועסיסיתעוגת מייפל רכה ועסיסיתעוגת מייפל רכה ועסיסיתעוגת מייפל רכה ועסיסית

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעם

היי ניקי,
הסירופ מייפל בעוגה נכנס רק בשלב הזילוף (כחצי כוס)? כלומר בבלילה עצמה שנכנסת לתנור אין סירופ מייפל?

שמחה

שבת שלום העוגה יצא מהתנור חבל על הזמן תודה

ליאת

האם אפשר עם תה נענע וקמומיל או תה צמחים אחר?

קרן הלחמי

היי ניקי, אפשר לשים מייפל טבעי ובאיזו כמות?