

עוגת מייפל רכה ועסיסית
חלום של עוגה! 5 דקות והעוגה נכנסת לתנור. אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי. אוהבים עוגות רכות ? אין על העוגה הזאת היא כל כך רכה מרקם נהדר יוצאת רכה לחה ועסיסית טעימה ביותר.
אם יכולתי לבחור עוגה ליד הקפה זאת העוגה הזאת היא פשוט מושלמת. מתכונים טובים צריך להעביר הלאה והעוגה הזאת יצאה לי כל כך טוב שהיית חייבת לחלוק איתכם את המתכון. היא אפילו פרווה והיא נהדרת!
תבנית 24 / 26
מרכיבים:
3 ביצים גדולות / 4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
240 מ”ל תה (כוס)
כפית קינמון
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה
סירופ מייפל
הכנות:
- 1. להכין כוס תה כמו שאוהבים להשאיר את התיון 5 דקות להוציא ולקרר את התה 15 דקות.
2. לחמם את התנור ל 180 מעלות.
3. לשים במיקסר את כל המצרכים להתחיל בביצים, סוכר, תה ושמן ולהוסיף את שאר המצרכים להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד, הבלילה נוזלית.
*אפשר לערבב ידנית חשוב לוודא שהכל אחיד בגלל שהבלילה נוזלית יותר קל להגיע לאחידות במיקסר.
4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
5. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות כחצי כוס.
הי ניקיאפשר להכין עם מייפל טבעי?והאם תה שחור (ארך גריי) מתאים?תודה
תנור טורבו?
העוגה המושלמת. כל כך טעימה, וקלה לעשות. תודה רבה.