עוגת מייפל רכה ועסיסית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מייפל רכה ועסיסית

חלום של עוגה! 5 דקות והעוגה נכנסת לתנור. אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי. אוהבים עוגות רכות ? אין על העוגה הזאת היא כל כך רכה מרקם נהדר יוצאת רכה לחה ועסיסית טעימה ביותר.
אם יכולתי לבחור עוגה ליד הקפה זאת העוגה הזאת היא פשוט מושלמת. מתכונים טובים צריך להעביר הלאה והעוגה הזאת יצאה לי כל כך טוב שהיית חייבת לחלוק איתכם את המתכון. היא אפילו פרווה והיא נהדרת!

תבנית 24 / 26

מרכיבים:

3 ביצים גדולות /  4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
240 מ”ל תה (כוס)
כפית קינמון
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

סירופ מייפל

הכנות:

  1. 1. להכין כוס תה כמו שאוהבים להשאיר את התיון 5 דקות להוציא ולקרר את התה 15 דקות.

2. לחמם את התנור ל 180 מעלות.

3.  לשים במיקסר את כל המצרכים להתחיל בביצים, סוכר, תה ושמן ולהוסיף את שאר המצרכים להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד, הבלילה נוזלית.

*אפשר לערבב ידנית חשוב לוודא שהכל אחיד בגלל שהבלילה נוזלית יותר קל להגיע לאחידות במיקסר.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

5. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות כחצי כוס.

Moist Maple Cake

18289 צפיות 52 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל רכה ועסיסיתעוגת מייפל רכה ועסיסיתעוגת מייפל רכה ועסיסיתעוגת מייפל רכה ועסיסית

82
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילה

היי ניקי, זה קריטי באיזה תה אני משתמשת? תודה!

שירה

שלום ניקי
רציתי לשאול אם כדאי להכפיל כמויות ביחד או עדיף בנפרד?

שולי

היי ניקי! אנחנו כל כך אוהבים את המתכונים שלך!! שאלה- להשתמש בסירופ מייפל 100% טיבעי או התעשייתי? תודה!!

לאה

היי ניקי
כתבת 280 גרם קמח וציינת שזה 2 כוסות…
מה הכמות של הקמח?

רונה

בוקר טוב, מכינה בשתי תבניות אינגליש קייק. מה זמן אפיה?

אלכס

העוגה יצאה מעולה, הכנתי עם הבת שלי
החלפנו קמח רגיל בקמח כוסמין ושמן בשמן קוקוס ועדיין יצא ממש טוב.

מינסטר מעין

ניקי
פעם ראשונה שאני צופה בסרטון של המתכון ורציתי להגיד לך שזה פשוט כיף!! הכל מוסבר בצורה כ”כ ברורה והקול שלך נעים לאוזן הולכת להכין את העוגה ⁦❤️⁩

1 4 5 6