יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

21 יולי 2021
(Visited 26,958 times, 21 visits today)

עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
140 ג’ סוכר (חצי כוס + 2 כפות נוספות)
3 כפות אבקת שוקולית
כף אבקת קקאו
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)

מוס קפה:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
80 ג' אינסטנט פודינג וניל (4 כפות)
2 כפות סירופ מייפל
כפית מלאה א. נס קפה
בישקוטים

כוס חלב נוספת

תלתלי שוקולד משוקולד מריר

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. הכנת הבסיס:
לטרוף את הביצים והסוכר כדקה, להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית, קקאו ובסוף את הקמח ולערבב לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. הכנת המוס:
להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, חלב, מייפל וקפה למוס יציב, מחצית מהקרם למרוח על הבסיס, לטבול את הבישקוטים בחלב ולהניח על הקרם וליצור שכבה, את המחצית השנייה של הקרם למרוח על הבישקוטים.

5. לקרר 24 שעות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא את העוגה, לפרווה את השמנת להחליף בריץ ואת החלב בחלב סויה

עוגה שמשתייכת לקבוצת עוגות ה"רושם". אפילו אם נסתכל רק על כמויות השמנת המתוקה נוכל להבין שמדובר בעוגה עשירה מאוד בקלוריות. בכל העוגה יש כ5,200 קלוריות. במידה ונפרוס את העוגה ל20 פרוסות, בכל פרוסה 260 קלוריות.
המלצה שלי: כשאתם רוצים להנות מפרוסת עוגה כזו כקינוח, תשתדלו לאכול בתוך הארוחה בעיקר חלבון וירקות, לדוגמא: פרוסת דג או פשטידה על בסיס גבינות וסלט ירקות, שקשוקה או מרק.
כשמדובר בעוגה כזו, שווה לחכות ולהנות מכל ביס.

עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

הרשם
עדכן
56 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות