יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים רולדות מבצק פריך

עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

18 אוגוסט 2021
(Visited 30,014 times, 107 visits today)

עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

2 רולדות

מרכיבים:

ביצה
60 ג' סוכר (רבע כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
60 מ"ל מים (רבע כוס)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
350 ג' קמח ( שתיים וחצי כוסות)

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג'יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולחלק לשני חלקים כל חלק לרדד לעלה גדול.

2. למרוח שכבה יפה של שוקולד (או כל ממרח שמעדיפים) על הבצק זה בערך 2 כפות יפות, למרוח על כל שטח העלה באופן שווה לגלגל לגליל ולהקפיא ל 30 דקות (לא חובה)

3. לחתוך לפרוסות די עבות ולסדר בתבנית, לחמם תנור ל 180 מעלות מראש ולאפות כ 25 דקות, לצנן ולטרוף!

כ3000 קלוריות ל2 הרולדות. בהנחה שנחלק כל רולדה ל12 עוגיות, בכל עוגיה כ120 קלוריות.
ועכשיו לאתגר ה"צלחת"- לאחר שהעוגיות התקררו, שימו 2 עוגיות על הצלחת ושבו בנחת עם קפה או תה ליד. בלי הפלאפון ובלי לבדוק מיילים, עכשיו זה רק אתם והפינוק שלכם! תופתעו כמה שזה מהנה, משביע ומספק יותר כאשר נותנים תשומת לב ומיקוד לאכילה.

עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!רולדת בצק פריך עם שמן מופחתת סוכרעוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

הרשם
עדכן
39 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אם בכל זאת אני רוצה לעשות את הבצק עם חמאה זה אפשרי? אם כן מה הכמות שצריך לשים?

נראה מעולה!
האם ניתן להמיר את השמן בחמאה? אם כן בכמה?

איזה כיף שהפוסט שלך באינסטגרם קפץ לי …פעם הייתי מכינה אותם המוןןןןן !!! מתה על העוגיות האלה !! עכשיו אני קמה להכין !

נראה מדהים!
לגבי הקפאה עדיף להקפיא לפני האפיה/אחרי או בכלל לפני המילוי?

הי ניקי.
רציתי לדעת מדוע כשאני נכנסת לכל התגובות זה עומד על אפס?

הי ניקי, תודה על מתכונים מעולים. יש תחליף לאינסטנט וניל?

היכן הקישור לעוגיות שהכנת מהבצק הזה? לא ראיתי .תודה