עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!
בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.
2 רולדות
מרכיבים:
ביצה
60 ג' סוכר (רבע כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
60 מ"ל מים (רבע כוס)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
350 ג' קמח ( שתיים וחצי כוסות)
הכנות:
1. לעבד את כל המצרכים לבצק ולחלק לשני חלקים כל חלק לרדד לעלה גדול.
2. למרוח שכבה יפה של שוקולד (או כל ממרח שמעדיפים) על הבצק זה בערך 2 כפות יפות, למרוח על כל שטח העלה באופן שווה לגלגל לגליל ולהקפיא ל 30 דקות (לא חובה)
3. לחתוך לפרוסות די עבות ולסדר בתבנית, לחמם תנור ל 180 מעלות מראש ולאפות כ 25 דקות, לצנן ולטרוף!
כ3000 קלוריות ל2 הרולדות. בהנחה שנחלק כל רולדה ל12 עוגיות, בכל עוגיה כ120 קלוריות.
ועכשיו לאתגר ה"צלחת"- לאחר שהעוגיות התקררו, שימו 2 עוגיות על הצלחת ושבו בנחת עם קפה או תה ליד. בלי הפלאפון ובלי לבדוק מיילים, עכשיו זה רק אתם והפינוק שלכם! תופתעו כמה שזה מהנה, משביע ומספק יותר כאשר נותנים תשומת לב ומיקוד לאכילה.