יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים מתכונים לסוכות עוגות וקינוחים קינוחים

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

26 אוגוסט 2020
(Visited 21,761 times, 1 visits today)

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

3 כוסות בנפח 240 מ”ל

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ שוקולד מריר
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
קורט מלח

קצפת:
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
כפית גדושה סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. בקערה לשים את השוקולדים, שמן ורבע כוס שמנת מתוקה, להמיס במיקרו כדקה ולערבב לקרם אחיד וחלק.

2. להכניס להקפאה ל 30 דקות.

3. את הקרם להעביר למיקסר להוסיף את שארית השמנת המתוקה ולהקציף למוס יציב. להעביר לשקית זילוף או עם כף ולמלא את הכוסות בין שליש לחצי גובה.

4. להקציף את מצרכי הקצפת ולהזליף על כל מוס.

5. לקרר 45 דקות.

קבלו טיפים להכנה קלה:
להקפיד על 30 דקות הקפאה ולא לוותר
שמנת מתוקה צריכה להיות קרה מהמקרר
אם תכינו בכוסות קטנות יהיו יותר מנות
במקרר נשמר כ 7 ימים, כדאי בכלי סגור

Easy and Indulgent Chocolate Mousse

שדרוגים:
בתחתית הכוס שימו כפית ביסקוויטים גרוסים ומעל את המוס, אפשר במקום הקצפת להוסיף מעל עוד ביסקוויטים גרוסים.
לגרד שוקולד עם קולפן ולפזר על הקצפת. בעונת התותים קוביות תותים יהיה נהדר. גם אגוזים גרוסים הולך.
אפשר לקצוץ דק שוקולד לבן או חלב ולפזר מעל.
אפשר להגיש הכי פשוט שיש, להכין מוס שוקולד בלי תוספות מוס נטו וללא סוכר.
אין סוכר במוס שוקולד, מי שמעדיף קצת יותר מתוק שיוסיף כף סוכר.
אפשר להקפיא לשבוע וחצי – שבועיים.
לפרווה להחליף את השוקולד החלב במריר ואז כדאי להוסיף להקצפה כף גדושה סוכר ואת השמנת המתוקה בריץ

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות   

הרשם
עדכן
40 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי ,המוס נראה נפלא ,יישר כוח ,תמשיכי לחדש לנו בעוד מתכונים נהדרים שאלה בקשר להכנת המוס: האם אפשר להשתמש בחמאה מומסת במקום השמן ?

ניקי אחרי הקפאה של 30 דק השוקולד ממש קשה.
איך עכשיו יצא ממנו מוס?
וגם לא צריך להקציף קודם את השמנת ואז להוסיף את השוקולד?

הכנתי ויצא מושלםםםם מתכון מעולה!!!!!!!!
כדאי להכפיל כמויות כי הכל נגמר ברגע….
תודההההה…..

המתקונים שלך מאוד טובים

איזו חמודה

אפשר להוסיף קצת קפה לשוקולד?

הי ניקי,
משום מה המרקם של המוס לא יצא חלק אלא גרגירי. ניסיתי להוסיף עוד קצת שמנת ולהקציף אבל לא עזר. אפשר לתקן או להתחיל מחדש?