יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

HOMEPAGE Homepage-app מתוקים ללא ביצים מתכונים לסוכות עוגות וקינוחים קינוחים

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

26 אוגוסט 2020
(Visited 27,845 times, 28 visits today)

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

3 כוסות בנפח 240 מ”ל

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ שוקולד מריר
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
קורט מלח

קצפת:
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
כפית גדושה סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. בקערה לשים את השוקולדים, שמן ורבע כוס שמנת מתוקה, להמיס במיקרו כדקה ולערבב לקרם אחיד וחלק.

2. להכניס להקפאה ל 30 דקות.

3. את הקרם להעביר למיקסר להוסיף את שארית השמנת המתוקה ולהקציף למוס יציב. להעביר לשקית זילוף או עם כף ולמלא את הכוסות בין שליש לחצי גובה.

4. להקציף את מצרכי הקצפת ולהזליף על כל מוס.

5. לקרר 45 דקות.

קבלו טיפים להכנה קלה:
להקפיד על 30 דקות הקפאה ולא לוותר
שמנת מתוקה צריכה להיות קרה מהמקרר
אם תכינו בכוסות קטנות יהיו יותר מנות
במקרר נשמר כ 7 ימים, כדאי בכלי סגור

Easy and Indulgent Chocolate Mousse

שדרוגים:
בתחתית הכוס שימו כפית ביסקוויטים גרוסים ומעל את המוס, אפשר במקום הקצפת להוסיף מעל עוד ביסקוויטים גרוסים.
לגרד שוקולד עם קולפן ולפזר על הקצפת. בעונת התותים קוביות תותים יהיה נהדר. גם אגוזים גרוסים הולך.
אפשר לקצוץ דק שוקולד לבן או חלב ולפזר מעל.
אפשר להגיש הכי פשוט שיש, להכין מוס שוקולד בלי תוספות מוס נטו וללא סוכר.
אין סוכר במוס שוקולד, מי שמעדיף קצת יותר מתוק שיוסיף כף סוכר.
אפשר להקפיא לשבוע וחצי – שבועיים.
לפרווה להחליף את השוקולד החלב במריר ואז כדאי להוסיף להקצפה כף גדושה סוכר ואת השמנת המתוקה בריץ

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות   

הרשם
עדכן
49 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום, אם אני רוצה להכין לאותו יום. לשים כמה שעות במקרר? או במקפיא? אותה שאלה לגבי אם אני רוצה להכין ליום המחרת. תודה

הי ניקי. תודה. מה הכמויות שאני צריכה ל 15 כוסיות קטנות יותר?

היי רציתי לשאול אם אפשר להמיס בסיר במקום במיקרוגל?תודה.

יצא מושלםםםםםם, אני שידרגתי עם פקאן שקצצתי במעבד מזון בתחתית המוס ומעל שמתי פקאן שלם

הי.האם ניתן להכין מראש ולהקפיא? אני צריכה 30 קינוחים בכוסות קטנות לעוד שבועיים..

היי ניקי ,המוס נראה נפלא ,יישר כוח ,תמשיכי לחדש לנו בעוד מתכונים נהדרים שאלה בקשר להכנת המוס: האם אפשר להשתמש בחמאה מומסת במקום השמן ?

ניקי אחרי הקפאה של 30 דק השוקולד ממש קשה.
איך עכשיו יצא ממנו מוס?
וגם לא צריך להקציף קודם את השמנת ואז להוסיף את השוקולד?