יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים מתכונים לסוכות עוגות וקינוחים קינוחים

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

26 אוגוסט 2020
(Visited 32,113 times, 29 visits today)

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

3 כוסות בנפח 240 מ"ל

מרכיבים:

100 ג' שוקולד חלב
100 ג' שוקולד מריר
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
קורט מלח

קצפת:
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
כפית גדושה סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. בקערה לשים את השוקולדים, שמן ורבע כוס שמנת מתוקה, להמיס במיקרו כדקה ולערבב לקרם אחיד וחלק.

2. להכניס להקפאה ל 30 דקות.

3. את הקרם להעביר למיקסר להוסיף את שארית השמנת המתוקה ולהקציף למוס יציב. להעביר לשקית זילוף או עם כף ולמלא את הכוסות בין שליש לחצי גובה.

4. להקציף את מצרכי הקצפת ולהזליף על כל מוס.

5. לקרר 45 דקות.

קבלו טיפים להכנה קלה:
להקפיד על 30 דקות הקפאה ולא לוותר
שמנת מתוקה צריכה להיות קרה מהמקרר
אם תכינו בכוסות קטנות יהיו יותר מנות
במקרר נשמר כ 7 ימים, כדאי בכלי סגור

Easy and Indulgent Chocolate Mousse

שדרוגים:
בתחתית הכוס שימו כפית ביסקוויטים גרוסים ומעל את המוס, אפשר במקום הקצפת להוסיף מעל עוד ביסקוויטים גרוסים.
לגרד שוקולד עם קולפן ולפזר על הקצפת. בעונת התותים קוביות תותים יהיה נהדר. גם אגוזים גרוסים הולך.
אפשר לקצוץ דק שוקולד לבן או חלב ולפזר מעל.
אפשר להגיש הכי פשוט שיש, להכין מוס שוקולד בלי תוספות מוס נטו וללא סוכר.
אין סוכר במוס שוקולד, מי שמעדיף קצת יותר מתוק שיוסיף כף סוכר.
אפשר להקפיא לשבוע וחצי – שבועיים.
לפרווה להחליף את השוקולד החלב במריר ואז כדאי להוסיף להקצפה כף גדושה סוכר ואת השמנת המתוקה בריץ

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות   

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ראיתי ששאלו את זה כבר אבל לא ראיתי תשובה מתאימה. הקפאתי לחצי שעה והוא יצא ממש קשה (אצלך בסרטון זה נראה יותר רך). העברתי למיקסר ובהקצפה נשארו גושים. הם לא התפרקו. מה לעשות? האם להקפיא פחות זמן?

שלום ניקי אני בת 10 ומאוד אוהבת את האתר שלך ומכינה ממנו הרבה דברים. הכנתי היום את המוס נראה מדהים. רציתי לשאול כתוב לפני הקצפת השוקלד להקפיד על חצי שעה במקפיא. יצא לי ממש קפוא. האם אפשר במקרר או פחות זמן?
תודה רבה נועה

היי ניקי,
אפשר להמיס את השמנת השוקולד בסיר לדקה?
המיקררוגל שלנו חלבי.

שלום, אם אני רוצה להכין לאותו יום. לשים כמה שעות במקרר? או במקפיא? אותה שאלה לגבי אם אני רוצה להכין ליום המחרת. תודה

הי ניקי. תודה. מה הכמויות שאני צריכה ל 15 כוסיות קטנות יותר?

היי רציתי לשאול אם אפשר להמיס בסיר במקום במיקרוגל?תודה.

יצא מושלםםםםםם, אני שידרגתי עם פקאן שקצצתי במעבד מזון בתחתית המוס ומעל שמתי פקאן שלם