מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

3 כוסות בנפח 240 מ”ל

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ שוקולד מריר
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
קורט מלח

קצפת:
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
כפית גדושה סוכר

הכנות:

1. בקערה לשים את השוקולדים, שמן ורבע כוס שמנת מתוקה, להמיס במיקרו כדקה ולערבב לקרם אחיד וחלק.

2. להכניס להקפאה ל 30 דקות.

3. את הקרם להעביר למיקסר להוסיף את שארית השמנת המתוקה ולהקציף למוס יציב. להעביר לשקית זילוף או עם כף ולמלא את הכוסות בין שליש לחצי גובה.

4. להקציף את מצרכי הקצפת ולהזליף על כל מוס.

5. לקרר 45 דקות.

קבלו טיפים להכנה קלה:
להקפיד על 30 דקות הקפאה ולא לוותר
שמנת מתוקה צריכה להיות קרה מהמקרר
אם תכינו בכוסות קטנות יהיו יותר מנות
במקרר נשמר כ 7 ימים, כדאי בכלי סגור

Easy and Indulgent Chocolate Mousse

שדרוגים:
בתחתית הכוס שימו כפית ביסקוויטים גרוסים ומעל את המוס, אפשר במקום הקצפת להוסיף מעל עוד ביסקוויטים גרוסים.
לגרד שוקולד עם קולפן ולפזר על הקצפת. בעונת התותים קוביות תותים יהיה נהדר. גם אגוזים גרוסים הולך.
אפשר לקצוץ דק שוקולד לבן או חלב ולפזר מעל.
אפשר להגיש הכי פשוט שיש, להכין מוס שוקולד בלי תוספות מוס נטו וללא סוכר.
אין סוכר במוס שוקולד, מי שמעדיף קצת יותר מתוק שיוסיף כף סוכר.
אפשר להקפיא לשבוע וחצי – שבועיים.
לפרווה להחליף את השוקולד החלב במריר ואז כדאי להוסיף להקצפה כף גדושה סוכר ואת השמנת המתוקה בריץ

16138 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד מפנק בקלי קלות   

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

ניקי אחרי הקפאה של 30 דק השוקולד ממש קשה.
איך עכשיו יצא ממנו מוס?
וגם לא צריך להקציף קודם את השמנת ואז להוסיף את השוקולד?

רחלי

הכנתי ויצא מושלםםםם מתכון מעולה!!!!!!!!
כדאי להכפיל כמויות כי הכל נגמר ברגע….
תודההההה…..