מאפינס שוקולד בננה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננה

מה להכין סתם מאפינס שוקולד ? איפה הטויסט? משהו שיתן טעם מעניין ומפתיע.
חושבים שאוכלים מאפינס שוקולד ופתאום מרגישים את הטעם של הבננה הפתעה נחמדה לילדים שמאוד אוהבים ובננות. לסיכומו של עניין הילדים היו מאוד מרוצים והאמא הייתה עוד יותר מרוצה.

20 מאפינס קטנים

זמן הכנה:
25 – 30 דקות

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב / מיץ תפוזים
2 בננות
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולית
כוס קמח תופח

הכנות:

1. למעוך את הבננות ולערבב עם הסוכר וניל. לערבב את כל המצרכים כולל הבננות לתערובת אחידה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

46558 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : ניקי שבת שלום! הכנתי את המאפינס הרגע ויצאו מושלמים.
עוד מתכון שהתווסף לו למחברת המתכונים 🙂
אין על האתר שלך!

מיה77 : יאמי 🙂 כרגיל המתכונים שלך מנצחים! תודה ניקי, יבורכו מעשי ידייך 🙂

אוסנת : אחרי שבשבוע שעבר כיכבה אצלנו עוגת התפוחים הבחושה שלך (עוגת התפוחים הטעימה ביותר!!!!) החלטתי לעשות עוד עוגת פירות (הצלחה לא מפסיקים) ומצאתי את המתכון הזה. מנסיון, החלטתי להכפיל כמויות וטוב שכך. יצא מדהים. השילוב של הבננה עם השוקולד היה מושלם. המירקם במידה הנכונה: לא רטוב מדי אך רך ונימוח. מומלץ!!!

ליאורה : “הכנתי את זה כעוגה ויצא פשוט מדהים. חוסל תוך יום על ידי הילדים.”

251
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

הי, הכנתי את המאפינס, שיצאו ממש טעימים. אבל אחרי שהתקררו, איבדו מהנפח שלהם והפכו די נמוכות. מה יכול להיות הסיבה? בדקתי שבתנור היה מספיק חם

אדוה

הי ניקי, האם אפשר לשים קקאו במקום שוקולית? אם עושים כך, צריך להוסיף סוכר?

אדוה

האם אפשר במקום השוקולית לשים קקאו וסוכר? אם כן, מה הכמות? תודה!

רוית

היי ניקי
הכנתי את המאפינס…מניסיון הכפלתי כמויות וטוב שכך.
יצא טעיםםם

מירית

היי ניקי האם אפשר במקום שוקולית להשאיר כמאפינס לבן ולשם במקום שוקולד ציפס?

1 13 14 15