מאפינס שוקולד בננה
מאפינס שוקולד רכים מפנקים ושוקולדים ככה אני אני אוהבת את המאפינס שמרגישים את השוקולד בכל ביס, אם תשאלו את הילדים מה המאפינס שהכי אוהבים ? מאפינס שוקולד יקח את המקום הראשון.
מתחשק לכם משהו מתוק שיסגור את הפינה של ארבע אחר הצהריים ליד השוקו והפה ? זה המתכון המושלם לרגע הזה ואני ממליצה לשמור בהקפאה לשעת הצורך לאורחים מפתיעים או לילדים שרוצים משהו טעים ועכשיו.
8 יחידות
מרכיבים:
2 ביצים L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
120 מ"ל חלב / מיץ תפוזים (חצי כוס)
2 בננות בינוניות בשלות
כפית סוכר וניל
חצי כוס א. שוקולית
140 ג' קמח רגיל (כוס)
כפית א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן את השקעים.
2. למעוך את הבננות למחית חלקה, לערבב את כל המצרכים כולל הבננות לתערובת אחידה וחלקה, למלא את השקעים עד 3/4 גובה לאפות כ 20 – 25 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
קרן : ניקי שבת שלום! הכנתי את המאפינס הרגע ויצאו מושלמים.
עוד מתכון שהתווסף לו למחברת המתכונים 🙂
אין על האתר שלך!
מיה77 : יאמי 🙂 כרגיל המתכונים שלך מנצחים! תודה ניקי, יבורכו מעשי ידייך 🙂
אוסנת : אחרי שבשבוע שעבר כיכבה אצלנו עוגת התפוחים הבחושה שלך (עוגת התפוחים הטעימה ביותר!!!!) החלטתי לעשות עוד עוגת פירות (הצלחה לא מפסיקים) ומצאתי את המתכון הזה. מנסיון, החלטתי להכפיל כמויות וטוב שכך. יצא מדהים. השילוב של הבננה עם השוקולד היה מושלם. המירקם במידה הנכונה: לא רטוב מדי אך רך ונימוח. מומלץ!!!
ליאורה : "הכנתי את זה כעוגה ויצא פשוט מדהים. חוסל תוך יום על ידי הילדים."