מאפינס שוקולד בננה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננה

מה להכין סתם מאפינס שוקולד ? איפה הטויסט? משהו שיתן טעם מעניין ומפתיע.
חושבים שאוכלים מאפינס שוקולד ופתאום מרגישים את הטעם של הבננה הפתעה נחמדה לילדים שמאוד אוהבים ובננות. לסיכומו של עניין הילדים היו מאוד מרוצים והאמא הייתה עוד יותר מרוצה.

20 מאפינס קטנים

זמן הכנה:
25 – 30 דקות

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב / מיץ תפוזים
2 בננות
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולית
כוס קמח תופח

הכנות:

1. למעוך את הבננות ולערבב עם הסוכר וניל. לערבב את כל המצרכים כולל הבננות לתערובת אחידה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

23976 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : ניקי שבת שלום! הכנתי את המאפינס הרגע ויצאו מושלמים.
עוד מתכון שהתווסף לו למחברת המתכונים 🙂
אין על האתר שלך!

מיה77 : יאמי 🙂 כרגיל המתכונים שלך מנצחים! תודה ניקי, יבורכו מעשי ידייך 🙂

אוסנת : אחרי שבשבוע שעבר כיכבה אצלנו עוגת התפוחים הבחושה שלך (עוגת התפוחים הטעימה ביותר!!!!) החלטתי לעשות עוד עוגת פירות (הצלחה לא מפסיקים) ומצאתי את המתכון הזה. מנסיון, החלטתי להכפיל כמויות וטוב שכך. יצא מדהים. השילוב של הבננה עם השוקולד היה מושלם. המירקם במידה הנכונה: לא רטוב מדי אך רך ונימוח. מומלץ!!!

ליאורה : “הכנתי את זה כעוגה ויצא פשוט מדהים. חוסל תוך יום על ידי הילדים.”

236
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיילו

שלום ניקי היקרה.
מערבבים במיקסר או כף?לשים במיקסר גם את הבננות?
תודה

הלה

אין לי את התבניות סיליקון האלה .. אפשר להכין ולשים בקפקייקס מנייר מס’ 3 או 4?

גילי

הי ניקי,

כדי להפוך את זה לעוגה רגילה צריך לשנות את הכמויות,
או להשאיר אותו דבר?

תודה

שני

היי ניקי, בתמונה ראיתי שעבדת עם תבניות סיליקון, יש לי בדיוק כאלה אבל אף פעם לא השתמשתי בהם. מה לעשות כדי שהמאפינס לא ידבקו לתבנית? משמנים קודם, או שלא צריך? תודה 🙂

אורית

שלום ניקי,
המתכון נראה מעולה!
אף פעם לא הכנתי מאפינס (בושה, אני יודעת!!). כך שרציתי לשאול לאיזו תבנית או תבניות אפשר להמיר את המאפינס?
מבטיחה שגם פעם אנסה להכין את המתכון במאפינס…

יום טוב,
אורית

אתי מהדרום

ניקי היקרה, תודה רבה על המתכונים המדהימים, שתמיד משמחים כל כך את בני משפחתי. יש לי שאלה לגבי מתכון מאפינס שוקולד בננה – מה דעתך, יש אפשרות להחליף את השמן בחבילת חמאה (אני ממילא מכינה חלבי, וזה לילדים – ולהם לא מסוכן קצת חמאה…)?

דפנה

הי ניקי
אם אין שוקולית האם ניתן להשתמש בקקאו וסוכר במקום?
אם כן, מה הכמויות?
תודה!

1 2 3 14