מאפינס שוקולד בננה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננה

מה להכין סתם מאפינס שוקולד ? איפה הטויסט? משהו שיתן טעם מעניין ומפתיע.
חושבים שאוכלים מאפינס שוקולד ופתאום מרגישים את הטעם של הבננה הפתעה נחמדה לילדים שמאוד אוהבים ובננות. לסיכומו של עניין הילדים היו מאוד מרוצים והאמא הייתה עוד יותר מרוצה.

20 מאפינס קטנים

זמן הכנה:
25 – 30 דקות

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב / מיץ תפוזים
2 בננות
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולית
כוס קמח תופח

הכנות:

1. למעוך את הבננות ולערבב עם הסוכר וניל. לערבב את כל המצרכים כולל הבננות לתערובת אחידה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

23975 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : ניקי שבת שלום! הכנתי את המאפינס הרגע ויצאו מושלמים.
עוד מתכון שהתווסף לו למחברת המתכונים 🙂
אין על האתר שלך!

מיה77 : יאמי 🙂 כרגיל המתכונים שלך מנצחים! תודה ניקי, יבורכו מעשי ידייך 🙂

אוסנת : אחרי שבשבוע שעבר כיכבה אצלנו עוגת התפוחים הבחושה שלך (עוגת התפוחים הטעימה ביותר!!!!) החלטתי לעשות עוד עוגת פירות (הצלחה לא מפסיקים) ומצאתי את המתכון הזה. מנסיון, החלטתי להכפיל כמויות וטוב שכך. יצא מדהים. השילוב של הבננה עם השוקולד היה מושלם. המירקם במידה הנכונה: לא רטוב מדי אך רך ונימוח. מומלץ!!!

ליאורה : “הכנתי את זה כעוגה ויצא פשוט מדהים. חוסל תוך יום על ידי הילדים.”

236
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת

היי ניקי לילה טוב,שבוע טוב
האם צריך לשמן את תבנית לפני שמוזגים את הבלילה?

שני

היי ניקי
מתכון מוצלח מאוד. עסיסי וטעים
חשוב לי לשתף שהפחתתי את כמות הסוכר לחצי כוס ואת השמן לשליש ועדין יצא מצוין. אני חושבת שחשוב, כחלק ממאמץ התזונה הבריאה, להפחית בסוכר ושומן ולהרגיל את הילדים לטעם מתוק פחות

אביטל

שלום ניקי, האם המאפינס הנ״ל מתאימים להקפאה? תודה רבה

דניאלה

היייי ניקי בוקר טוב
האם ניתן להשתמש בריץ? ומהי הכמות? חצי קופסה?

רונית

וואו ניקי. אני מכינה את המתכון (לפעמים כמאפינס לפעמים כעוגה) כבר שנים. אבל הפעם עשיתי קצת שונה ואני חייבת לשתף
1. בדרך כלל אני מכינה נטו בננה-תפוז. הטוויסט של התפוז פשוט משדרג בטירוף. אבל הפעם בשל טועמת “בעייתית” הוספתי כף קקאו כדי שיהיה בצבע “הנכון”. יצא לגמרי שוקולדי גם במראה וגם בטעם.
2. מכיוון שאני יודעת ממתכונים טבעוניים שמחית בננות מדביקה, לא נבהלתי לגלות שנשארה רק ביצה 1 במקרר – לא התפרק בכלל.
3. שמתי רק חצי כוס סוכר. אבל גם הבננות (שמתי יותר משתיים. היו כמה בשלות בבית) היו מתוקות.

יצא פיגוז!

שוקולית

הכנתי. יצא מעולה! רך ונימוח. הפחתתי קצת בכמות הסוכר (לא אוהבים אצלנו מתוק), ועדיין – נהדר. תודה, ניקי 🙂

עדי

ניקי את מהממתתתתת!!

יש אפשרות להכין את זה בתבנית של עוגה ושזה יהפך להיות עוגה שכזו? (:

אני בדיוק באמצע הכנה וגיליתי שאין לי כוסות למאפינס..