מאפינס שוקולד בננה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננה

מה להכין סתם מאפינס שוקולד ? איפה הטויסט? משהו שיתן טעם מעניין ומפתיע.
חושבים שאוכלים מאפינס שוקולד ופתאום מרגישים את הטעם של הבננה הפתעה נחמדה לילדים שמאוד אוהבים ובננות. לסיכומו של עניין הילדים היו מאוד מרוצים והאמא הייתה עוד יותר מרוצה.

20 מאפינס קטנים

זמן הכנה:
25 – 30 דקות

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב / מיץ תפוזים
2 בננות
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולית
כוס קמח תופח

הכנות:

1. למעוך את הבננות ולערבב עם הסוכר וניל. לערבב את כל המצרכים כולל הבננות לתערובת אחידה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

23977 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

מאפינס שוקולד בננהמאפינס שוקולד בננה

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : ניקי שבת שלום! הכנתי את המאפינס הרגע ויצאו מושלמים.
עוד מתכון שהתווסף לו למחברת המתכונים 🙂
אין על האתר שלך!

מיה77 : יאמי 🙂 כרגיל המתכונים שלך מנצחים! תודה ניקי, יבורכו מעשי ידייך 🙂

אוסנת : אחרי שבשבוע שעבר כיכבה אצלנו עוגת התפוחים הבחושה שלך (עוגת התפוחים הטעימה ביותר!!!!) החלטתי לעשות עוד עוגת פירות (הצלחה לא מפסיקים) ומצאתי את המתכון הזה. מנסיון, החלטתי להכפיל כמויות וטוב שכך. יצא מדהים. השילוב של הבננה עם השוקולד היה מושלם. המירקם במידה הנכונה: לא רטוב מדי אך רך ונימוח. מומלץ!!!

ליאורה : “הכנתי את זה כעוגה ויצא פשוט מדהים. חוסל תוך יום על ידי הילדים.”

236
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

אפשר תמצית וניל במקום סוכר וניל?

אפרת

לערבב ידנית או עדיף במיקסר?

ואל

מעולה ניקי!!!
מכינה יום הולדת למחר לקטן שלי, שכולה ניקי!!! מקווה לא לשגע אותך היום!!!
תודה רבה

ואל

היי ניקי שבת שלום
והמאפינס הטעימים בטירוף האלה צריכים מקרר??
תודה

אילנית

היי,
אפשר להחליף את הסוכר הלבן בסוכר חום?

גילה

ניקי שלום! התלהבתי מהמתכון ומהתגובות (ומזה שלא נאלצתי לזרוק את בננת הדבש שהתביישה בפינה). אני חושבת להפוך את העוגה ליותר חגיגית (עם ציפוי כלשהו). מה לדעתך יהיה עדיף – ציפוי שוקולד או קצפת עם קצת שוקולד מגורר מלמעלה? תודה על המון מתכונים מצוינים ומדויקים!

הדס

הכנתי במולטי קייק ויצא ממש נחמד. יפה וטעים
גם אני הפחתתי מכמות הסוכר ובמקום חלק מהשמן שמתי טחינה
תודה רבה על כל הרעיונות שמגוונים לנו את המטבח