יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד פשוטות

17 אוקטובר 2012
(Visited 9,504 times, 1 visits today)
עוגיות שוקולד פשוטות

עוגיות שוקולד פשוטות

הלכתי הפעם על עוגיות שוקולד, בדרך כלל אני מכינה עוגיות בלי שוקולד נטו עוגיות חמאה אבל יש דרישה מהילדים ואני לא יכולה לומר להם לא אז הכנתי להם עוגיות שוקולד. עוגיות מפתיעות קלות וטעימות מאוד.

60 עוגיות

מרכיבים:

150 ג' חמאה קרה
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
ביצה
300 ג' קמח (2 כוסות+ 2 כפות)
2 כפות שטוחות ממרח שוקולד

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר להוסיף את שאר המצרכים כולל הממרח שוקולד ולעבד לגושי בצק / פירורי בצק גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. להכניס למקרר לשעה וחצי.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. לחתוך מחצית מהבצק ומחצית שנייה להשאיר במקרר, לרדד את הבצק לעלה ולקרוץ צורות, לעשות את אותו הדבר גם עם החלק השני של הבצק.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 8 דקות.

הערות:
הבצק קצת לא נוח לעבוד בסבלנות לקמח את משטח העבודה.

עוגיות שוקולד פשוטותעוגיות שוקולד פשוטותעוגיות שוקולד פשוטות

גולשים מכינים וממליצים:

רות : העוגיות יצאו מקסימות, נימוחות וטעימות, יצרתי מהן כדורים וזה יצא מצוין – הבפנים היה רך ועסיסי. תודה!

דניאל : ניקי מה נשמע? העוגיות מאוד מאוד טעימות ומתחסלות במהירות!!! מומלצות בחום! שבת שלום, דניאל

הרשם
עדכן
165 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
האם הצק אמור לצאת דביק (לפני המקרר) או שאני צריכה להוסיף עוד קמח?

שלום האם אפשר קאקאו במקום ממרח שוקןלד?

זה יוצא 60 עוגיות?

למה צריך כל כך הרבה זמן במקרר?

ניקי הי , אם אני רוצה שהעוגיות יהיו פרווה, אפשרי שוקולית במקום השוקולד ? אם כן, אז כמה ?

היי ניקי, אפשר להכין את הבצק במעבד מזון כמו שעושים הצ'ק לפאי? אני תמיד מסתבכת עם החמרה במיקסר

שלום לך
אפשר במקום חמאה מרגרינה אותה כמות??