יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד פשוטות

17 אוקטובר 2012
(Visited 9,190 times, 1 visits today)
עוגיות שוקולד פשוטות

עוגיות שוקולד פשוטות

הלכתי הפעם על עוגיות שוקולד, בדרך כלל אני מכינה עוגיות בלי שוקולד נטו עוגיות חמאה אבל יש דרישה מהילדים ואני לא יכולה לומר להם לא אז הכנתי להם עוגיות שוקולד. עוגיות מפתיעות קלות וטעימות מאוד.

60 עוגיות

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות+ 2 כפות)
2 כפות שטוחות ממרח שוקולד

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר להוסיף את שאר המצרכים כולל הממרח שוקולד ולעבד לגושי בצק / פירורי בצק גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. להכניס למקרר לשעה וחצי.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. לחתוך מחצית מהבצק ומחצית שנייה להשאיר במקרר, לרדד את הבצק לעלה ולקרוץ צורות, לעשות את אותו הדבר גם עם החלק השני של הבצק.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 8 דקות.

הערות:
הבצק קצת לא נוח לעבוד בסבלנות לקמח את משטח העבודה.

עוגיות שוקולד פשוטותעוגיות שוקולד פשוטותעוגיות שוקולד פשוטות

גולשים מכינים וממליצים:

רות : העוגיות יצאו מקסימות, נימוחות וטעימות, יצרתי מהן כדורים וזה יצא מצוין – הבפנים היה רך ועסיסי. תודה!

דניאל : ניקי מה נשמע? העוגיות מאוד מאוד טעימות ומתחסלות במהירות!!! מומלצות בחום! שבת שלום, דניאל

הרשם
עדכן
165 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
האם הצק אמור לצאת דביק (לפני המקרר) או שאני צריכה להוסיף עוד קמח?

שלום האם אפשר קאקאו במקום ממרח שוקןלד?

זה יוצא 60 עוגיות?

למה צריך כל כך הרבה זמן במקרר?

ניקי הי , אם אני רוצה שהעוגיות יהיו פרווה, אפשרי שוקולית במקום השוקולד ? אם כן, אז כמה ?

היי ניקי, אפשר להכין את הבצק במעבד מזון כמו שעושים הצ’ק לפאי? אני תמיד מסתבכת עם החמרה במיקסר

שלום לך
אפשר במקום חמאה מרגרינה אותה כמות??