עוגיות שוקולד פשוטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד פשוטות

עוגיות שוקולד פשוטות

הלכתי הפעם על עוגיות שוקולד, בדרך כלל אני מכינה עוגיות בלי שוקולד נטו עוגיות חמאה אבל יש דרישה מהילדים ואני לא יכולה לומר להם לא אז הכנתי להם עוגיות שוקולד. עוגיות מפתיעות קלות וטעימות מאוד.

60 עוגיות

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות+ 2 כפות)
2 כפות שטוחות ממרח שוקולד

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר להוסיף את שאר המצרכים כולל הממרח שוקולד ולעבד לגושי בצק / פירורי בצק גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור.

2. להכניס למקרר לשעה וחצי.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. לחתוך מחצית מהבצק ומחצית שנייה להשאיר במקרר, לרדד את הבצק לעלה ולקרוץ צורות, לעשות את אותו הדבר גם עם החלק השני של הבצק.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 8 דקות.

הערות:
הבצק קצת לא נוח לעבוד בסבלנות לקמח את משטח העבודה.

13890 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד פשוטותעוגיות שוקולד פשוטותעוגיות שוקולד פשוטות

גולשים מכינים וממליצים:

רות : העוגיות יצאו מקסימות, נימוחות וטעימות, יצרתי מהן כדורים וזה יצא מצוין – הבפנים היה רך ועסיסי. תודה!

דניאל : ניקי מה נשמע? העוגיות מאוד מאוד טעימות ומתחסלות במהירות!!! מומלצות בחום! שבת שלום, דניאל

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
גל

הי ניקי,
אני כבר עם הפנים לפסח.
במה ניתן להשתמש בעוגיות האלה במקום קמח רגיל ?

ציפי

היי ניקי
ואם אני רוצה עוגיות פרווה מה אפשר לשים במקום חמאה וכמובן לא מרגרינה?
ואם זה שמן מה היחס של חבילת חמאה לשמן?
תודה
ציפי

רונית

הי ניקי
ראשית אני אוצה להוגות לך יל האתר המדהים הזה עם כל כך הרבה מתכונים מוצלחים. מאז שהפכתי לאמא אני לא מפסיקה להשתמש במתכונים שלך.
שאלה לגבי העוגיות הללו: אני צריכה אותן ליום שבת בערב, אפשר להכין אותן היום או שהן כבר לא יהיו טריות עד אז ? כמה זמן ניתן לשמור אותן ואיך כדאי לאחסן ? תודה

רחל

המתכונים שלך מהממים.
שאלה קטנה ראיתי את העוגיות האלה עם שיפוד.
איך אני עושה את זה ?
אני רוצה להכין כמות כזאת לביתי לאמא שבת
בבקשה עזרתך

תודה

ורד

היי ניקי
המתכון נראה מעולה. וממש מחפשת שילוב של חמאה ושוקולד
אבל,
יש לי רק חמאה מלוחה. האם אפשרי בשינוי קל של המתכון??
תודה

רותם האינה

ניקי שלום המתכון נישמע מדהים ויש לי חשק לרוץ להכין רק לא מבינה משהו אך העוגיות יעלה בלי אבקת אפיה

ציפקה

בוקר טוב,
רציתי לשאול שתי שאלות:
א-אני משתדלת לאחרונה למעט בחמאה/מרגרינה. אני יודעת שבעוגיות זה קצת בעיה לוותר על זה. אז רציתי לדעת אם נראה לך לעשות חלק מרגרינה וחלק שמן?
ב- מה התכוונת שקשה לעבוד עם זה. כלומר, לא מומלץ עם הילדים?