חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס

חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס, מי רוצה ביס טעים עם שוקולד ?  בצק פריך פריך זהוב טעים נמס בפה.  פעם לא ידעתי להכין בצק פריך (מזמן מזמן) וחשבתי שזה נורא מסובך כמה שטעיתי זה בצק שכיף להשתעשע איתו.
היום אני בעניין של שוקולד והרבה מריר וחלב ביחד והילדים ביקשו גם שוקולד צ’יפס אז הוספתי גם אותו לשוקולד אם כבר אז להנות כמו שצריך קובייה אחרי קובייה….
מי רוצה ביס ?

22X23

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה

מילוי:
150 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב קצוץ
1/3 כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור רבע בהקפאה, לרדד את הבצק להעביר לתבנית לאפות כ 10 דקות או עד שמזהיב ולצנן.

2. להמיס את השוקולד המריר למרוח על הבצק לפזר את שוקולד החלב ומעל את השוקולד צ’יפס.

3. לגרד את שארית הבצק מעל ולהחזיר לתנור לעוד כמה דקות. לצנן ולחתוך לריבועים.

19342 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מרב : ניקי! בעלי עשה את העוגיות האלו עם הילדים ויצא חבל על הזמן!!! כמובן שאני מזמינה מהם שוב.. תודה לך!

שני : מתכון נפלא וקל להכנה! תודה רבה!

שיילו : טוב אז אחרי כל השאלות שלי…הכנתי רק עם שוקולד מריר ושוקולד צ’יפס רגיל כי לא היה לי לבן.
ויצא מ-ע-ו-ל-ה.( בטח עם השוקולד החלבי והשוקולד צ’יפס הלבן יוצא יותר טעים אבל זה מה שהיה).
תודה

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר love

יאא כמה שזה טעיםםם תודה ניקי אין עליך

עירית

הי ניקי,

האם אפשר להשתמש בריבה במקום שוקולד?
תודה על כל המתכונים הנהדרים שלך:)

רוחמה

היי,
זה בסדר לרדד לגודל שלעיל ולאפות בתסנית גדולה יותר? או שזה נמס באפיה וימרח על הכל

1 11 12 13