חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס

חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס, מי רוצה ביס טעים עם שוקולד ?  בצק פריך פריך זהוב טעים נמס בפה.  פעם לא ידעתי להכין בצק פריך (מזמן מזמן) וחשבתי שזה נורא מסובך כמה שטעיתי זה בצק שכיף להשתעשע איתו.
היום אני בעניין של שוקולד והרבה מריר וחלב ביחד והילדים ביקשו גם שוקולד צ’יפס אז הוספתי גם אותו לשוקולד אם כבר אז להנות כמו שצריך קובייה אחרי קובייה….
מי רוצה ביס ?

22X23

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה

מילוי:
150 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב קצוץ
1/3 כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור רבע בהקפאה, לרדד את הבצק להעביר לתבנית לאפות כ 10 דקות או עד שמזהיב ולצנן.

2. להמיס את השוקולד המריר למרוח על הבצק לפזר את שוקולד החלב ומעל את השוקולד צ’יפס.

3. לגרד את שארית הבצק מעל ולהחזיר לתנור לעוד כמה דקות. לצנן ולחתוך לריבועים.

15522 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מרב : ניקי! בעלי עשה את העוגיות האלו עם הילדים ויצא חבל על הזמן!!! כמובן שאני מזמינה מהם שוב.. תודה לך!

שני : מתכון נפלא וקל להכנה! תודה רבה!

שיילו : טוב אז אחרי כל השאלות שלי…הכנתי רק עם שוקולד מריר ושוקולד צ’יפס רגיל כי לא היה לי לבן.
ויצא מ-ע-ו-ל-ה.( בטח עם השוקולד החלבי והשוקולד צ’יפס הלבן יוצא יותר טעים אבל זה מה שהיה).
תודה

187
תגובות

  הרשם  
עדכן
חסויה

מישהי ניסתה את המתכון???

רחלי

רציתי בבקשה לדעת אפשר להחליף את החמאה במשהו פרווה כגון מרגרינה או מחמאה?

בת-אל

ועוד משהו… אפשר עם מרגרינה?

בת-אל

כתבת לגרד את שארית הבצק בסעיף 3, מאיפה יש שארית???

דבורה

הי, ניקי !
תודה לך על תוספת האינדקס. האם מדובר ב- 1/3 כוס צ’יפס לבן ?
יום נעים, דבורהא

אלינור אורן

הי ניקי, מה שלומך?
אפש לאפות את החיתוכיות בתבנית חד פעמית הבינונית?

לילך

בוקר טוב ניקי!
זה נראה מצוין, כבר אני הולכת להכין.. תגובות של הגמדים בהמשך…
רק שאלה – אם אפשר את כמויות הקמח והסוכר בכוסות…
תודה ויום מקסים ושקט..

1 2 3 13