חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס

חיתוכיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס, מי רוצה ביס טעים עם שוקולד ?  בצק פריך פריך זהוב טעים נמס בפה.  פעם לא ידעתי להכין בצק פריך (מזמן מזמן) וחשבתי שזה נורא מסובך כמה שטעיתי זה בצק שכיף להשתעשע איתו.
היום אני בעניין של שוקולד והרבה מריר וחלב ביחד והילדים ביקשו גם שוקולד צ’יפס אז הוספתי גם אותו לשוקולד אם כבר אז להנות כמו שצריך קובייה אחרי קובייה….
מי רוצה ביס ?

22X23

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה

מילוי:
150 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב קצוץ
1/3 כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור רבע בהקפאה, לרדד את הבצק להעביר לתבנית לאפות כ 10 דקות או עד שמזהיב ולצנן.

2. להמיס את השוקולד המריר למרוח על הבצק לפזר את שוקולד החלב ומעל את השוקולד צ’יפס.

3. לגרד את שארית הבצק מעל ולהחזיר לתנור לעוד כמה דקות. לצנן ולחתוך לריבועים.

15523 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מרב : ניקי! בעלי עשה את העוגיות האלו עם הילדים ויצא חבל על הזמן!!! כמובן שאני מזמינה מהם שוב.. תודה לך!

שני : מתכון נפלא וקל להכנה! תודה רבה!

שיילו : טוב אז אחרי כל השאלות שלי…הכנתי רק עם שוקולד מריר ושוקולד צ’יפס רגיל כי לא היה לי לבן.
ויצא מ-ע-ו-ל-ה.( בטח עם השוקולד החלבי והשוקולד צ’יפס הלבן יוצא יותר טעים אבל זה מה שהיה).
תודה

187
תגובות

  הרשם  
עדכן
:)

היי ניקי:)
רציתי לדעת איך לעבד את הבצק ואם במקיסר באיזה וו משתמשים
עוד שאלה איך הבצק צריך להראות אחרי העבוד? פירורים אחיד ?
תודה מראש;)

Michelle

הכנתי!!! יצא מעולה!!!
ניקי את עושה לי בעיות … מאז שגיליתי את האתר שלך אני כל היום במטבח אופה או מבשלת :-)))
תודה רבה!!!

רחל

אפשר שיהיה פרווה להחליף את החמאה במרגרינה

ayosh

ניקה אפשר להחליף המילוי בנוטלה???

טל

שאלה נוספת ניקי, על כמה מעלות אופים?

טל

היי ניקי. לאיזה גובה בערך מרדדים את הבצק?
חצי סנטימטר?

שמרית

יצא טעים בטרוף!
תודה רבה וגמר חתימה טובה!