יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים עוגות שמרים שבועות

שושני גבינה

12 מאי 2021
(Visited 22,150 times, 20 visits today)

שושני גבינה

אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

11 שושני גבינה
תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס"מ

מרכיבים:

חצי קילו קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
11 ג' שמרים יבשים (כף) או
25 ג' שמרים טריים
40 ג' סוכר (2 כפות)
כפית שטוחה מלח
40 ג' אבקת אינסטנט וניל (2 כפות)
240 מ"ל חלב חמים (כוס)
2 חלמונים
125 ג' חמאה רכה

סירופ:
120 מ"ל מים
40 ג' סוכר (2 כפות)

מילוי גבינה:
500 ג' גבינה לבנה 5%
3 כפות יפות גבינה לבנה בנוסף
חלמון
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כף אינסטנט וניל

אולי תאהב גם את...♥

  • ארוחה חלבית שבועות 2022

    שבועות זה החג שאני הכי אוהבת, אפשר להשתולל חופשי עם מאפים שונים, סלטים לאירוח, קינוחים מיוחדים, עוגות גבינה יש כל כך הרבה וזה הזמן להפגיז עם ארוחה חלבית שתשאיר את כולם פעורי פה.
    אנשים החג הכי טוב בשטח מחפשים מתכונים טובים ? הגעתם למקום הנכון. קבלו ארוחת שבועות עם דברים טובים שלא קשה להכין ואפילו הוספתי קינוחים ואת הלהיט של החג עוגת גבינה עם פחות קלוריות מוזמנים להנות.

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

הכנות:

הכנת המילוי:
1. תתחילו מהשלב הזה קודם, לסנן את הגבינה מהנוזלים כשלוש שעות, להניח מגבת בתוך מסננת לשפוך את הגבינה ולתת לנוזלים לצאת.

2. לערבב את הקמח, סוכר, וניל ומלח להוסיף את השמרים ולערבב קלות, להוסיף את החלמונים, חלב והחמאה וללוש לבצק חלק ורך, להתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח כשעתיים.

3. לרדד את הבצק למלבן גדול 30X40 למרוח את המילוי ולחתוך לרצועות עבות, כל רצועת בצק לגלגל לשבלול, את השבלולים לסדר בתבנית צמודים אבל לא מאוד צמודים.

4. להתפיח 15 דקות, לחמם תנור ל 180 מעלות, לטרוף ביצה וסילאן להבריש את השבלולים בעדינות לאפות כ 25 דקות.

5. לבשל את המים והסוכר כמה דקות ולהבריש את השבלולים כשהם יוצאים מהתנור.

Sweet Cheese Rolls

בהנחה שנחלק את הבצק והמילוי לתבנית עגולה ולתבנית אינגליש קייק נוספת, העוגה העגולה מכילה כ3200 קלוריות ובאינגליש קייק כ1600 קלוריות.
אם נפרוס את העוגות לפרוסות ולא "נקטוף "את השושנים בשלמותן, בכל פרוסה כ160 קלוריות של פחמימה משולבת חלבון. האתגר האמיתי הוא להסתפק בפרוסה אחת. מזכירה לכם את חשיבות ה"צילחות"- תעבירו לצלחת, תכינו שתייה חמה ליד ותתענגו מכל ביס.

לאתר של יעל התזונאית

עוגת שמרים שושנים גבינה עוגת שמרים שושנים גבינהעוגת שמרים שושנים גבינה

הרשם
עדכן
50 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות