עוגת בננות בחושה פרווה
תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ'יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.
אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18
מרכיבים:
קערה א':
3 בננות
2 ביצים גודל L
100 ג' סוכר חום בהיר (חצי כוס)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
קערה ב':
140 ג' קמח (כוס)
כפית א. אפייה
50 ג' אגוזים גרוסים / טחונים (חצי כוס)
כפית קינמון
3/4 כוס שוקולד צ'יפס לבן
הכנות:
1. קערה א':
למעוך את הבננות ולערבב עם הסוכר הביצים והשמן ולשמור בצד.
2. קערה ב':
לערבב את הקמח והאגוזים ולאחד את שתי הקערות, בסוף להוסיף את השוקולד צ'יפס.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לשמן קערה להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה. לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.