יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים עוגות מוס

רולדת כתמים מדהימה

16 פברואר 2022
(Visited 19,164 times, 19 visits today)

רולדת כתמים מדהימה

איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

מרכיבים:

6 ביצים L
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
3 כפות שמן
140 ג' קמח (כוס)

3 טיפות צבע מאכל

250 מ"ל שמנת מתוקה
80 ג' אינסטנט פודינג וניל
240 מ"ל חלב (כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. להפריד את הביצים, את החלבונים לשים במיקסר  יחד עם הסוכר ולהקציף לקצף יציב.

2. לטרוף חלמונים ושמן להוסיף לקצף חלבונים ולקפל לעיסה אחידה, להוסיף את הקמח ולקפל עד שהכל אחיד.

3. להוציא שליש וקצת יותר מהעיסה לקערה נפרדת להוסיף את הצבע מאכל לערבב לעיסה אחידה ולהעביר לשק זילוף עם מזלף 10 את העיסה הגדולה יותר גם להעביר לשק זילוף עם מזלף 13.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית עם נייר אפייה להתחיל עם העיסה הבהירה (הגדולה) להזליף מלבן בגודל 30X35, להחליף את המזלף לגודל 10 (לא חובה) ולהזליף פסים וליצור צורות ריקות בחלק הפנימי של המלבן בסופו של דבר זה נראה רשת עם חורים גדולים (אני ממליצה לראות את הסרטון).

5. את החורים למלא עם העיסה הצבעונית, בסיום לתת ניעור קטן לתבנית ולאפות 10 דקות.

6. כשהעוגה יוצאת מהתנור להפוך אותה על נייר אפייה שהוכן מראש ולתת לה להתקרר.

7. הכנת הקרם:
להקציף שמנת, אינסטנט, חלב וסוכר לקרם יציב ולמרוח על העוגה, לגלגל לרולדה לקרר כמה שעות ולחתוך לפרוסות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין מספר ימים מראש ולשמור בהקפאה, אפשר להוסיף להכנת הקרם כף סוכר, אפשר לוותר על החלוקה של העיסה ולהכין רולדה רגילה. זה נראה מסובך אבל ממש לא, 30 דקות והעוגה מוכנה. עושה רושם אדיר ואני לא כותבת מילה על הטעם הנהדר., עוגה מעלפת!

רולדת כתמים

הרשם
עדכן
33 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות