פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים
קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.
32 עוגיות
תבנית קוטר 24
מרכיבים:
בצק פריך מוכן (קילו)
ממרח שוקולד (כל ממרח שאוהבים)
קורצן קוטר 8 ס"מ
זהו ? כן זהו לא צריך יותר כלום
הכנות:
1. לפרוס את הבצק ולקרוץ עיגולים כמה שיותר קרוב אחד לשני, למלא שקית זילוף עם הממרח שוקולד ולהזליף במרכז כל עיגול זה יוצא פחות מכפית.
2. לקפל כל עיגול לשניים, לא ללחוץ רק לקפל לעגל ולקווץ את הקצוות, תראו את הסרטון זה הכי ברור שם.
3. להכין תבנית עם נייר אפייה לסדר את הפרחים היפים אחד ליד השני כשהקצוות כלפי פנים, לסדר עיגול ואחר כך עוד עיגול עד שהתבנית מתמלאת, לקרר 30 דקות.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות, לאפות את העוגיות כ 30 – 40 דקות.
מבחינה קלורית, בכל עוגיה כ165 קלוריות. נכון שמתחשק לנשנש את כל התבנית.. אבל זו גם הזדמנות לתרגל אכילה מודעת- קחו לכם עוגיה או שתיים ושימו על צלחת. תכינו כוס תה או קפה ליד, שבו לכם בנחת ותהנו מכל רגע. את שאר העוגיות תוכלו לשים בקופסא במזווה או אפילו להקפיא. כך בכל פעם שתרצו רגע מתוק, תשלפו יחידה או שתיים ותאכלו מתוך בחירה, מודעות והנאה.