מאפינס שוקולד צ'יפס 10 דקות הכנה
מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.
11 מאפינס
מרכיבים:
120 ג' סוכר (חצי כוס)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
2 ביצים L
כפית תמצית וניל
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)/ ריץ / צימחית
210 ג' קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה
100 ג' שוקולד חלב / מריר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לטרוף שמן וסוכר להוסיף תמצית וניל וביצים לטרוף כמה שניות עד שהכל אחיד, להוסיף שמנת מתוקה ולהמשיך לטרוף.
3. לקצוץ את השוקולד לערבב עם הקמח והא. אפייה להוסיף לקערה ולערבב לעיסה אחידה, לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.
4. לאפות כ 25 דקות.