יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים קינוחים שבועות

קינוח סולרו וגבינה קינוח פגז!

28 יוני 2023
(Visited 15,029 times, 1 visits today)
קינוח סולרו וגבינה קינוח פגז!

קינוח סולרו וגבינה קינוח פגז!

אני כאן בשביל לתת לכם קינוח פגז! יואוו איזה טעים יצא לי קינוח חובה, אני כל כך מתלהבת מהכוסיות היפהפיות שיצאו לי ניצלתי את העובדה שעונת המנגו התחילה והכנתי קינוח מקסים שילוב של שני טעמים טובים גבינה ומנגו בכוסית אחת.
לא השתמשתי בג'לטין כבר פלוס אדיר למתכון קליל וטעים להכנה. בינינו תמיד טוב שיש קינוח טעים בהקפאה כשרוצים לאכול משהו טוב ועוד בחום הזה ההפשרה קלי קלות.
כפית אחת מהקינוח המרשים הזה וכל הפה מתמלא במתיקות חמיצות הטעמים מתערבבים והופ זה נגמר.

10 כוסיות

מרכיבים:

מוס גבינה:
375 מ"ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
2 כפות אבקת אינסטנט וניל
200 ג' גבינה לבנה 9%
(3 כפות גדושות)
2 כפות חלב
100 ג' סוכר (5 כפות)

שכבת המנגו:
מנגו גדול
2 כפות סוכר
80 מ"ל מים (שליש כוס)
4 כפות מים נוספות
2 – 3 כפות סוכר נוספות
כף גדושה קורנפלור

הכנות:

1. לשים במיקסר את השמנת, סוכר, אינסטנט, חלב והגבינה, להקציף עם וו הבלון במהירות בינונית למוס יציב. להעביר את המוס לשקית זילוף ולמלא את הכוסיות עד חצי הגובה. להעביר להקפאה עד שהמנגו מוכן (שלבים 2 – 3)

2. לקלף את המנגו לטחון במעבד מזון עם 2 כפות סוכר (כמות הסוכר תלויה במתיקות המנגו).

3. לשים במחבת שליש כוס מים את הסוכר להרתיח ולערבב עד שהסוכר נמס, לערבב קורנפלור ושארית המים עד שהקורנפלור נמס להוסיף למחבת לערבב עד שמתחיל להסמיך ולהוריד מהאש. להוסיף את מחית המנגו לערבב עד שהכל אחיד ולהכניס להקפאה ל 30 דקות.

4. להעביר את המנגו למשפך ולמלא את הכוסיות עד הסוף.

5. להקפיא לשעה להוציא למקרר כ 30 דקות לפני ההגשה.

כדאי לדעת ש…
משקל מחית המנגו אחרי הטחינה והסוכר 430 ג', אפשר להכין בשני חלקים, יום מראש את המוס גבינה לשמור בהקפאה ולמחרת להוסיף את המנגו.

קינוח סולרו וגבינה

קינוח סולרו וגבינה
קינוח סולרו וגבינה

הרשם
עדכן
28 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן