יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים עוגות לימי הולדת עוגות ללא הקצפה עוגות מוס עוגות שוקולד קינוחים

איך מכינים אותיות משוקולד ?

28 ינואר 2024
(Visited 4,558 times, 4 visits today)
איך מכינים אותיות משוקולד ?

איך מכינים אותיות משוקולד ?

תראו לי הורה שלא שבר את הראש איך לכתוב על העוגה ביום ההולדת של הילד שלו ? בסך הכל לרשום מזל טוב למה זה מסובך כל כך ? ובסוף למצוא את עצמך קונה אותיות שבקלות אפשר להכין בבית.
הכנתם עוגה יפהפייה כל מה שנותר להוסיף את הברכה וזה מושלם פה בדרך כלל נתקעים חלק קונים אותיות מוכנות אבל אני רוצה להראות לכם דרך פשוטה וקלה להכין אותיות אכילות לעוגה משוקולד לבן או חום ולא תאמינו כמה שזה פשוט.
תוך פחות מ 10 דקות תקבלו אותיות משוקולד יפות, יציבות ומבריקות לקישוט עוגה, אני מראש מכינה כמות אותיות במקרר ומתי שצריך לקשט עוגה יש לי אותיות בהיכון עד הרגע שאביב מגלה שיש אותיות טעימות במקרר ואז לא נשאר כלום.

מרכיבים:

100 ג' צ'ימקאו לבן / חום (תחליף שוקולד פרווה)
שקית זילוף
תבנית סיליקון אותיות

זה הכל

הכנות:

1. אני ממליצה להשתמש בצימקאו לבן או חום, צימקאו הוא לא באמת שוקולד אלא תחליף שוקולד פרווה, חומר גלם נהדר לעבודה הוא עמיד יותר לעבודה משוקולד רגיל והשימוש בו זאת הדרך הכי מהירה להכנת אותיות משוקולד.

2. צימקאו מגיע במטבעות או בטבליות ענקיות להכניס לתוך השקית זילוף כמה קוביות שוקולד(הן גדולות) להכניס למיקרו ל 30 שניות למעוך עם היד ולבדוק אם יש עדיין גושים במידה וכן לתת עוד 20 שניות במיקרו ולוודא שהכל רך, לדחוף את השוקולד למטה ולסגור עם אטב.

3. לגזור פתח קטן בקצה השקית זילוף ואפשר להתחיל להזליף, למלא את האותיות בתבנית לדחוף את הקצה של השקית פנימה ולמלא במדויק ובזהירות עד הסוף תשתדלו שלא יברח החוצה תוך כדי לנער בעדינות את התבנית כדי שהשוקולד ימלא יפה את האותיות וגם ישחרר בועות אוויר.

4. אם תוך כדי הצימקאו בשקית זילוף מתקרר והופך להיות פחות נוזלי תחזירו למיקרו ל 10 שניות.

5. בסיום להכניס למקרר ל 10 – 15 דקות ואפשר לשחרר בעדינות את האותיות.

6. מה בקשר לשוקולד רגיל ? לא חומר גלם אידיאלי להכין אותיות, בשביל להשתמש בשוקולד כזה הוא צריך לעבור טימפרור (תהליך קצת יותר מסובך) אם משתמשים בשוקולד בלי לטמפרר הוא לא יחזיק מעמד וימס מהר יותר בטמ"פ החדר, יהיה קשה לחלץ את האותיות מהתבנית חלק ישברו, הוא לא נשאר נוזלי לזמן ארוך בניגוד לצימקאו וצריך מידי פעם לחמם אותו שוב.

אחרי שכתבתי את זה:
אפשר להשתמש בשוקולד לבן מומס רצוי להקפיא את התבנית אחרי הזילוף, לחלץ בעדינות מהתבנית משם תניחו ישר על העוגה לזמן קצר זה יהיה בסדר.

100 ג' שוקולד מכסה תבנית אותיות

בהוצאה שימו לב לאותיות הארוכות כגון ל, צ' סופית להוציא בעדינות הן נוטות להישבר, הנה המתכון לעוגה היפהפייה שמאוד מתאימה לפסח

איך מכינים אותיות משוקולד ?איך מכינים אותיות משוקולד ?עוגת קרמבו לפסח

הרשם
עדכן
12 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן