בראוניז עם עוגיות פרווה
יצא לי טוב שאני לא אחלוק איתכם ? בראוניז דחוס עסיסי ושוקולדי שאהוב על כולם אין מי שלא אוהב את קוביות הקסם הנפלאות האלה אבל רציתי לשדרג והוספתי למתכון עוגיות כלומר בצק עוגיות בשכבה מעל ועשיתי את הבצק על בסיס שמן.
זה בדיוק מתאים למזג האוויר שמתחמם לו לאיטו לשמור את קוביות השוקולד במקרר ומידי פעם לאכול תענוג לאכול את קר מבחינת הילדים שאני אכין את זה כל יום, שני דברים שהם אוהבים במתכון אחד. פירורי עוגיות עם שוקולד הכי פינוק בעולם.
תבנית 20X30
מרכיבים:
שכבת הבצק:
100 ג' סוכר (חצי כוס)
280 ג' קמח (2 כוסות)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
ביצה L
2 כפות מים
שכבת הבראוניז:
200 ג' שוקולד מריר (2 חבילות)
3 ביצים L
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
140 ג' קמח (כוס)
הכנות:
שכבת הבראוניז:
1. להכין מראש תבנית עם נייר אפייה.
2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו עד שהשוקולד רך ולערבב לקרם שוקולד חלק וללא גושים, להוסיף סוכר ולערבב עד שהסוכר מתמזג עם השוקולד, להוסיף ביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה ולערבב במהירות אחרי כל הוספת ביצה עד שמקבלים תערובת אחידה להוסיף קמח ולערבב עד שהכל אחיד וסמיך.
3. להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה.
שכבת העוגיות:
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד חתיכות בצק גסות במידה והבצק ולא מתאחד להוסיף את המים.
6. לשים חתיכות מהבצק על שכבת הבראוניז עד שכל השכבה מכוסה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות מומלץ לבדוק במרכז שקיסם יוצא עם פירורים לחים, לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.
לשמור במקרר בימים חמים הכי כיף לאכול קר.