עוגת ביסקוויטים קלאסית
עוגת ביסקוויטים גבינה של פעם כמו שהסבתות היו מכינות, אין כמו עוגת ביסקוויטים זאת העוגה הכי נוסטלגית שיש.
כל פעם שאני רוצה עוגה שתעשה רושם ותראה מושקעת אני מכינה את העוגת ביסקוויטים האהובה אבל בדרך שלי.
אני לא סתם פונה אליה זאת אחת מהעוגות היחידות שכמעט ולא מלכלכים כלים, אין הפרדות להיפך אני מכניסה הכל למיקסר בבת אחת, עכשיו תשאלו איך זה יכול להיות ? זה אפשרי והעוגה הזאת יוצאת נהדר.
אם אני סופרת זמן פחות מ 10 דקות והעוגה מוכנה והשתמשתי במצרכים שיש לכל אחד בבית, רוצים לעשות רושם בכלום עבודה ? עוגה ביסקוויטים של פעם שאפילו הילדים יכולים להכין (עם קצת עזרה).
אינגליש קייק 30 ס"מ
מרכיבים:
500 מ"ל שמנת מתוקה 38% (2 גביעים)
200 ג' גבינה לבנה 9%
120 ג' סוכר (חצי כוס)
80 ג' אינסטנט וניל (4 כפות)
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
12 – 15 ביסקוויטים / פתי בר
1/4 כוס חלב
הכנות:
1. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסדר שכבה בתבנית.
2. להקציף את כל המצרכים לקרם יציב מחצית מהכמות לשטח על שכבת הביסקוויטים, לטבול שוב ביסקוויטים בחלק ולסדר על קרם הגבינה.
3. לשים את הקרם שנותר על שכבת הביסקוויטים ולקרר מספר שעות.
3. אפשר לסיים עם שכבת ביסקוויטים נוספת, לשים קרם שוקולד או לגרד שוקולד מריר.