עוגה פרווה לשבת עסיסית בטירוף!
הרבה זמן לא יצא לי להכין עוגה כזאת רכה ועסיסית ללא הפרדת ביצים ובלי לעבוד קשה, היא הכוכבת של כל אירוע ילדים ומבוגרים משתגעים עליה המרקם שלה חלומי! תוסיפו את העובדה שהעוגה הזאת פרווה ואין בעיה לאכול אותה מתי שרוצים וקיבלתם עוגה מושלמת לשבת זה מתכון חובה להכין ולהתמכר.
שילוב הטעמים כאן הוא יאמי שוקולד ווניל ביחד נותן מרקם עשיר וטעים העוגה יוצאת רכה ואוורירית קלת הכנה שתמיד מצליחה והיא גם יפהפייה תענוג של מתכון והכי לא יאמן שהעוגה הזאת פרווה בכלל לא מרגישים את זה אם לא הייתי מכינה את העוגה בעצמי בטעימה ראשונית הייתי אומרת שהעוגה הזאת חלבית.
תבנית 24
2 תבניות אינגליש קייק
תבנית בינונית 20X30
מרכיבים:
4 ביצים L
200 ג' סוכר(כוס)
כף גדושה אבקת אינסטנט וניל
150 מ"ל שמן (שלושת רבעי כוס)
400 ג' קרם קוקוס (פחית)
350 ג' קמח (2 וחצי כוסות)
2 כפיות א. אפייה
50 – 70 ג' שוקולד מריר / חלב
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. להקציף ביצים וסוכר כשתי דקות במהירות בינונית לתערובת אוורירית ותפוחה, להנמיך את המיקסר למהירות נמוכה להוסיף בזרם איטי את השמן והקרם קוקוס עד שהכל אחיד.
3. לערבב קמח, אינסטנט ואפייה להוסיף למיקסר שליש מכמות הקמח לערבב עד שהקמח נטמע ולהוסיף עוד שליש להמתין ולהוסיף את השליש האחרון.
4. להוציא שליש מהתערובת לקערה נפרדת להמיס את השוקולד במיקרו על עוצמה מלאה ולערבב עם התערובת הלבנה, במידה וקשה להמיס תוסיפו 2 כפות מים.
5. לשמן תבנית לבזוק סוכר שיצפה את הדפנות למלא את התבנית עם התערובת הבהירה להוסיף את הכהה לערבב במינימום תנועות את שתי הבלילות.
6. לאפות כ 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.