עוגת תפוחים בחושה משגעת
אני מתלהבת מהעוגה הזאת היא יפהפייה! הכנתי אותה בצורה קצת אחרת אבל בתכל'ס עוגת תפוחים בחושה קלה ביותר שלקח לי 5 דקות להכין הוספתי מעל את התפוחים והכנסתי לתנור.
יש כאן את כל הדברים הטובים שמגיעים עם עוגת תפוחים היא רכה ועסיסית מרקם מעולה, טעם טוב של קינמון, היא מזכירה לי את העוגות של פעם שהסבתות הכינו שזה בכלל בונוס טוב.
בא לכם להכין משהו מתוק אבל לא להשקיע יותר מידי ? זאת העוגה הכי טובה היא פשוטה יפה טעימה ברמות ואי אפשר ליפול איתה.
2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24
מרכיבים:
4 ביצים L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
6 תפוחים גדולים
קופסת רסק תפוחים 130 ג'
180 מ"ל שמן (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל
280 ג' כוסות קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה
כף שטוחה קינמון
הכנות:
1. 3 תפוחים לקלף ולחתוך לקוביות, 3 תפוחים נוספים לחתוך לפרוסות דקות ואין צורך לקלף.
2. לטרוף ביצים וסוכר כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים יחד עם קוביות התפוחים ולערבב לבלילה אחידה, לרפד תבנית בנייר אפייה או לשמן טוב להעביר את הבלילה לתבנית ומעל לסדר את פרוסות התפוחים כמו רעפים, להניח פרוסה פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לאפות את העוגה כ 50 דקות.