יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלמונים מיותרים עוגות וקינוחים עוגיות ריבה

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

1 ינואר 2013
(Visited 3,146 times, 1 visits today)
חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף, את כל הטעמים שיש בעוגה הזאת אני אוהבת אז החלטתי לשים את כולם ביחד,
ככה אני לא צריכה לבחור ואני נהנית מכל העולמות, אח כמה שהיא טעימה בעצם העוגה הזאת יותר כמו עוגיות קטנות חותכים ריבועים קטנים ככה אפשר לנשנש כל פעם רק ריבוע אחד קטן ועוד אחד ועוד אחד עד שהולכים להכין שוב….

40 דקות

תבנית 24 / 22X23

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
300 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
3 חלמונים

מילוי:
ריבת תות
שערות חלבה

קצף:
3 חלבונים
100 ג’ סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה לשטח את הבצק בתבנית, לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד הזהבה. לצנן מעט.

2. למרוח ריבה ולפזר שערות חלבה, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על החלבה.

3. בחזרה לתנור חום בינוני 5 – 6 דקות או עד שהקצף מזהיב, לחתוך לקוביות קטנות.

ביס אחרי ביס ועוד חתיכת קטנה באמת קטנה עד שהתבנית מתרוקנת…

הרשם
עדכן
34 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי היקרה,
תודה על המתכונים המדהימים שתמיד מצליחים.
אפשר להחליף בעוגה הזו את החמאה למרגרינה?
ובמקום שערות חלבה לגרד גוש בפומפיה?

היי ניקי
מה שלומך????
כמה שהמטבח שלי מושפעת מהמתכונים שלך זה לא ייאמן..
בקשר למתכון, ניתן לשים במקרר?? חם מאוד בחוץ ואני חוששת שזה יתקלל מהר.
וגם, אפשר להקפיא חלק???
תודה !!!!

הי ניקי תוכלי להעלות לאתר מתכון לשושני קצף?

שלום ניקי,
מדוע המתכון רשום לחלבונים מיותרים? יש בו 3 ביצים שלמות, לא?

אין לי שערות חלבה אפשר לפורר חלבה רגילה ?

הייי ניקי רציתי לומר לך שעשיתי את העוגה לחג ויצא מושלםם !! ממש טעים כולם אהבו והתרשמו ואני הייתי מאושרת תודה לך על המתכונים המוצלחים שיהיה לך חג שמח:))

לכל הגולשים שיקראו את ההודעה, וחוששים מחלבונים…
הדרך להקצפת חלבונים מושלמת:
1. הקפידו שהביצים יהיו בטמפ’ החדר, לא קרות מהמקרר!
2. הפרידו את החלבונים בלי טיפת חלמון!
3. הקפידו על קערה נקיה ויבשה.
4. הקציפו מיד על המהירות הגבוהה ביותר, כמה דק’ עד שמתחיל להיווצר קצף.
5. הוסיפו את הסוכר בזרם איטי.
6. הפסיקו את פעולת המיקסר בהתאם לסוג הקצף הרצוי- גמיש, יציב וכו’…( ככל שמקציפים יותר- הקצף נעשה קשה יותר, ובסופו של דבר, גם נשבר)
7. אם צריך להוסיף תערובת לקצף- הוסיפו תמיד בתנועות קיפול.
בהצלחה!!