חיתוכיות ריבה חלבה וקצף
חיתוכיות ריבה חלבה וקצף, את כל הטעמים שיש בעוגה הזאת אני אוהבת אז החלטתי לשים את כולם ביחד,
ככה אני לא צריכה לבחור ואני נהנית מכל העולמות, אח כמה שהיא טעימה בעצם העוגה הזאת יותר כמו עוגיות קטנות חותכים ריבועים קטנים ככה אפשר לנשנש כל פעם רק ריבוע אחד קטן ועוד אחד ועוד אחד עד שהולכים להכין שוב….
40 דקות
תבנית 24 / 22X23
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה לשטח את הבצק בתבנית, לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד הזהבה. לצנן מעט.
2. למרוח ריבה ולפזר שערות חלבה, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על החלבה.
3. בחזרה לתנור חום בינוני 5 – 6 דקות או עד שהקצף מזהיב, לחתוך לקוביות קטנות.
ביס אחרי ביס ועוד חתיכת קטנה באמת קטנה עד שהתבנית מתרוקנת…