חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף, את כל הטעמים שיש בעוגה הזאת אני אוהבת אז החלטתי לשים את כולם ביחד,
ככה אני לא צריכה לבחור ואני נהנית מכל העולמות, אח כמה שהיא טעימה בעצם העוגה הזאת יותר כמו עוגיות קטנות חותכים ריבועים קטנים ככה אפשר לנשנש כל פעם רק ריבוע אחד קטן ועוד אחד ועוד אחד עד שהולכים להכין שוב….

40 דקות

תבנית 24 / 22X23

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
300 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
3 חלמונים

מילוי:
ריבת תות
שערות חלבה

קצף:
3 חלבונים
100 ג’ סוכר


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה לשטח את הבצק בתבנית, לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד הזהבה. לצנן מעט.

2. למרוח ריבה ולפזר שערות חלבה, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על החלבה.

3. בחזרה לתנור חום בינוני 5 – 6 דקות או עד שהקצף מזהיב, לחתוך לקוביות קטנות.

3694 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ביס אחרי ביס ועוד חתיכת קטנה באמת קטנה עד שהתבנית מתרוקנת…


25
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפי

היי ניקי
מה שלומך????
כמה שהמטבח שלי מושפעת מהמתכונים שלך זה לא ייאמן..
בקשר למתכון, ניתן לשים במקרר?? חם מאוד בחוץ ואני חוששת שזה יתקלל מהר.
וגם, אפשר להקפיא חלק???
תודה !!!!

מלכה

הי ניקי תוכלי להעלות לאתר מתכון לשושני קצף?

רמית

שלום ניקי,
מדוע המתכון רשום לחלבונים מיותרים? יש בו 3 ביצים שלמות, לא?

תהילה

אין לי שערות חלבה אפשר לפורר חלבה רגילה ?

רותם

הייי ניקי רציתי לומר לך שעשיתי את העוגה לחג ויצא מושלםם !! ממש טעים כולם אהבו והתרשמו ואני הייתי מאושרת תודה לך על המתכונים המוצלחים שיהיה לך חג שמח:))