חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף

חיתוכיות ריבה חלבה וקצף, את כל הטעמים שיש בעוגה הזאת אני אוהבת אז החלטתי לשים את כולם ביחד,
ככה אני לא צריכה לבחור ואני נהנית מכל העולמות, אח כמה שהיא טעימה בעצם העוגה הזאת יותר כמו עוגיות קטנות חותכים ריבועים קטנים ככה אפשר לנשנש כל פעם רק ריבוע אחד קטן ועוד אחד ועוד אחד עד שהולכים להכין שוב….

40 דקות

תבנית 24 / 22X23

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
300 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
3 חלמונים

מילוי:
ריבת תות
שערות חלבה

קצף:
3 חלבונים
100 ג’ סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה לשטח את הבצק בתבנית, לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד הזהבה. לצנן מעט.

2. למרוח ריבה ולפזר שערות חלבה, להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף / למרוח על החלבה.

3. בחזרה לתנור חום בינוני 5 – 6 דקות או עד שהקצף מזהיב, לחתוך לקוביות קטנות.

7200 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ביס אחרי ביס ועוד חתיכת קטנה באמת קטנה עד שהתבנית מתרוקנת…

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
ב

לכל הגולשים שיקראו את ההודעה, וחוששים מחלבונים…
הדרך להקצפת חלבונים מושלמת:
1. הקפידו שהביצים יהיו בטמפ’ החדר, לא קרות מהמקרר!
2. הפרידו את החלבונים בלי טיפת חלמון!
3. הקפידו על קערה נקיה ויבשה.
4. הקציפו מיד על המהירות הגבוהה ביותר, כמה דק’ עד שמתחיל להיווצר קצף.
5. הוסיפו את הסוכר בזרם איטי.
6. הפסיקו את פעולת המיקסר בהתאם לסוג הקצף הרצוי- גמיש, יציב וכו’…( ככל שמקציפים יותר- הקצף נעשה קשה יותר, ובסופו של דבר, גם נשבר)
7. אם צריך להוסיף תערובת לקצף- הוסיפו תמיד בתנועות קיפול.
בהצלחה!!

יעל

היי ניקי,
הכנתי את העוגה היא טעימה מאד! אך את הקצף אני מורחת ובאלי יפה כמו שלך אבל אני לא יודעת איפה לקנות את צנטרי הכוכב האלו תוכלי לאמר לי איפה? בסופרים? חד פעמי?
תודה ויום נעים

מיכלוש!!

יש אפשרות להמיר את הריבה בשוקולד למריחה??

לינור

הי ניקי,

הכנתי את העוגה הזאת שבת שעברה, ואם לסכם בעדינות – אני ובעלי ממש רבנו על הפירורים :-).
אני ממש רוצה להכין אותה שוב, אך משקל המדידה שלי שבק לפתע חיים.
האם תוכלי לתרגם לי לכוסות – כמה זה 300 ג’ קמח ו-100 ג’ סוכר?

המון תודה !
לינור

לינור

הי ניקי,

אני רוצה להכין את העוגה הזו פרווה.
האם אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה [מנסה להימנע ממרגרינה]?
אם כן, איזו כמות של שמן?

תודה !

תמי פינקלר

ניקי היקרה,
תודה רבה על האתר המקסים אני נעזרת בו הרבה.
לגבי העוגה האם אפשר לשרוף את הקצף בברנר במקום להחזיר לתנור ?

מאיר

אני הכנתי את עוגת הפררו רושה ואני מתעצל להכין את הציפוי ואת כבר נותנת עוגה שאני חולה על כל מרכיבהה תוה רבה אור ואהבה אני הכין אותה גם כן