יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות יום העצמאות מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לתשעה באב מתכונים קלים עם חלבון עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז פרווה עם חמאת בוטנים

20 אוקטובר 2024
(Visited 11,809 times, 3 visits today)
בראוניז פרווה עם חמאת בוטנים

בראוניז פרווה עם חמאת בוטנים

אחד המתכונים שאני הכי אוהבת להכין זה בראוניז ומזלי שהילדים שלי זורמים איתי בכיף.
איך קוביות כאלה קטנות נותנות המון עונג בפה ? מה יש בבראוניז שעושה טוב על הלב וגורם לבנאדם לחייך מי צריך יותר מזה ?
מרקם שוקולדי דחוס, עסיסיות, לחות טעם טוב והכל נכנס בקובייה קטנה ביס אחד וממהרים לקחת עוד אחד.
הפעם הוספתי חמאת בוטנים טבעית ללא סוכר איזה שילוב פגז! מתוק ומלוח בביס אחד בקיצור בראוניז במבה יפהפיים תסתכלו בתמונות ותראו איזה בראוניז יפים יצאו לי.
שכבת שוקולד עבה עם שכבה עדינה יותר של חמאת בוטנים ועדיף מראש להחביא שלא יגמר מהר.
בא לכם טיפ ? תקפיאו ותאכלו ביום קיץ חם אמאל'ה כמה טעים יותר שווה מגלידה, טיפ שני בחמאת בוטנים יש חלבון במידה די גדולה  שזה טוב לספורטאים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

150 ג' שוקולד מריר (חבילה וחצי)
150 מ"ל שמן (קצת יותר מחצי כוס)
200 ג' סוכר (כוס)
4 ביצים L
60 מ"ל שמנת מתוקה / בישול / ריץ / צמחית (רבע כוס)
2 כפות שטוחות אבקת קקאו
קורט מלח (כמה שנתפס בין שתי אצבעות)
140 ג' קמח רגיל (כוס)

2 כפות גדושות חמאת בוטנים

הכמויות לפי כוס של 240 מ"ל לוח מידות נמצא כאן

הכנות:

1. שוברים את השוקולד לקוביות שמים בקערה יחד עם השמן ממיסים כדקה במיקרו (לכל מיקרו יש את הזמן שלו) ברגע שהשוקולד רך מוציאים ומערבבים לקרם אחיד וחלק ללא גושים קטנים.

2. בעזרת מטרפה טורפים כדקה ביצים וסוכר ומוסיפים לשוקולד תוך כדי ערבוב מהיר ונמרץ מוסיפים את השמנת, קקאו, מלח ומסיימים עם הקמח מערבבים לעיסה אחידה וחלקה.

3. מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים תבנית או מניחים נייר אפייה מעבירים את עיסת הבראוניז לתבנית ומשטחים באופן שווה.

4. שמים בקערה 2 כפות גדושות חמאה בוטנים מכניסים למיקרו עוצמה מלאה כ 15 שניות, מערבבים לבלילה חלקה ונוזלית, במידה וחמאת הבוטנים נוזלית מהקופסא אין צורך לשים במיקרו.

5. בעזרת כף נוטפים חמאה בוטנים מעל הבראוניז איך שמתאים לכם תעשו מן ציור, לוקחים סכין ומערבבים בקטנה שייווצרו צורות יפות, אופים כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

6. מומלץ לקרר מספר שעות לפני שחותכים לקוביות, ביום חם אין כמו לאכול בראוניז קר.

הרשם
עדכן
24 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן