יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לחנוכה עוגות וקינוחים

דונאטס מתכון מנצח עם פטנט

8 דצמבר 2024
(Visited 12,237 times, 1 visits today)

דונאטס מתכון מנצח עם פטנט

אני רוצה לחלוק אתכם סוד, תמיד חשבתי שלעשות דונאטס זה מסובך לרדד לעשות עיגולים או בשיטה השנייה לקרוץ ולהמתין עד שיתפח ואף פעם זה לא תופח מספיק והעיגול לא נראה טוב.
אני מציעה שיטה שלישית וזה הסוד שלי. רק שתדעו שזאת הדרך הכי טובה והכי קלה להכין דונאטס אני אפילו מעיזה לומר שזאת הדרך הכי טובה להכין דונאטס בלי לעבוד קשה.
בעצם תרדו למתכון או הכי טוב תראו את הסרטון זה הכי ברור ורואים בדיוק מה עשיתי.
התוצאה דונאטס עגולים רכים ותפוחים זהובים מושלמים אחד אחד הם יוצאים נהדר.
מה שהכי כיף זה קלות ההכנה זהו לא צריך לעבוד קשה בשביל להכין דונאטס ועל הדרך יש גם סופגניות מיני טעימות ביותר.

13 דונאטס גדולים
17 בינוניים

מרכיבים:

500 ג' קמח רגיל (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
11 ג' שמרים יבשים (כף) או 25 ג' שמרים טריים (חצי שקית)
50 ג' סוכר (2 כפות גדושות)
5 ג' מלח (כפית)
100 מ"ל שמן (פחות מחצי כוס)
280 מ"ל מים

צלחת עמוקה עם כוס סוכר

הכנות:

1. מערבלים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן ומים ללוש את הבצל במשך כמה דקות לבצק חלק וקצת דביק לכסות את הקערה ולהתפיח כשעתיים.

2. לחלק את הבצק ל 13 חתיכות, כל חתיכה לרדד ולעגל לכדור, לכסות ולהתפיח כ 30 דקות,
(זה הפטנט שלי) לקחת קורצן / פקק / כוסית קטנה לנעוץ במרכז הכדור ולעשות חור.

3. לכסות שוב ולהתפיח 20 דקות, תראו את הצורה היפהפייה של הדונאטס ואיזה עיגולים מושלמים.

4. לחמם שמן חצי עמוק בזהירות להרים את הדונאט ולהכניס לשמן, לטגן על אש בינונית עד שמזהיב משני הצדדים להוציא לצלחת להמתין 10 שניות ולצפות עם סוכר משני הצדדים.

5. אחרי שעושים את החור יש כדורי בצק קטנים תזרקו אותם אל השמן תטגנו עד הזהבה ותצפו עם סוכר.
סופגניות ביס טעימות טעימות.

כדאי לדעת ש…
אני מכירה את השיטה של להתפיח על ריבועי נייר אפייה ולהחליק לשמן לדעתי מיותר, תרימו בעדינות את עיגולי הבצק ותניחו בתוך השמן תראו שחום השמן מתפיח מחדש את הדונאטס והצורה חוזרת להיות עגולה ויפה (רואים בסרטון)
סוכר לציפוי לא חובה, אבקת סוכר, דבש, מייפל, להזליף שוקולד, אייסינג (ציפוי לבן) לערבב 3 כפות גדושות אבקת סוכר עם מעט מים לא יותר מכף לערבב עד שיש ציפוי לבן ואז אפשר לקשט את הדונאטס / סופגניות.
מה עם הכנה מראש ? אפשר להקפיא לחמם במיקרו וזה יוצא נהדר, אפשר להתפיח את הבצק 8 – 9 שעות במקרר משומן בחלק העליון ומכוסה, להגיע לטמ"פ החדר ואז להמשיך לעבוד איתו.
חשוב שהאש לא תיהיה גבוהה מידי כי הדונאטס לא יעשה בחלק הפנימי שלו.
אתם חושבים שפספסתי איזו שאלה ? 🙂

זלביה

סופגניות אשל

דונאטס מתכון מנצח עם פטנטדונאטס מתכון מנצח עם פטנטדונאטס מתכון מנצח עם פטנטדונאטס מתכון מנצח עם פטנט

הרשם
עדכן
11 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן