עוגת ג'לי תות פשוטה
הגיע הזמן לשתף אתכם באחד הסודות שלי הרי לכל בשלן / בשלנית יש את המתכונים שהוא הכי אוהב וזה לא חייב להיות מסובך להיפך זה יכול להיות כל כך פשוט שזה אפילו מביך כמה קל להכין.
ממבט ראשון העוגה נראית ואווו מיליון דולר העוגה עושה רושם ברמות כשאני מארחת אנשים נופלים ממנה, בתוך תבנית אינגליש קייק אחת מסתתרות 3 שכבות יפהפיות וכשנותנים ביס משלוש השכבות זה כל כך טעים.
אני אומרת להכין 3 עוגות כאלה לעטוף ולהקפיא, בא לכם משהו מתוק, יש אורחים בדרך תפשירו פס עוגה ותגישו אף אחד לא יבין איך ארגנתם את העוגה היפהפייה הזאת כל כך מהר.
איך שכחתי לכתוב את הדבר הכי חשוב, להכין את העוגה לוקח כ 20 דקות אפילו פחות ולכל אחד בבית יש את המצרכים אז תכינו ואל תגלו לאף אחד כמה קל להכין את היפהפייה הזאת שיישאר בינינו.
אינגליש קייק
מרכיבים:
בישקוטים (לשונות חתול)
חצי כוס חלב
קרם:
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
80 ג' אינסטנט וניל (4 כפות)
240 מ"ל חלב (כוס)
כף סוכר (לא חובה)
ג'לי תות:
45 ג' אבקת ג'לי תות (חצי קופסא)
200 מ"ל מים רותחים (מעט יותר משלושת רבעי כוס)
תלוליות קצפת:
125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית אינסטנט פודינג
הכנות:
1. מכיוון שהאינגליש קייק צרה והבישקוטים ארוכים אז לטבול בחלב משני הצדדים טבילה קצרה לחתוך לפי הרוחב של התבנית ולשים באינגליש קייק לכל האורך וזה הבסיס של העוגה.
2. לשים במיקסר את השמנת, חלב, אינסטנט וסוכר, בעזרת הבלון להקציף לקצפת יציבה ומעט רכה להעביר לתבנית וליישר באופן שווה על הבישקוטים, בינתיים לשים במקרר עד שהג'לי מוכן.
3. לצקת את המים הרותחים על האבקה לערבב היטב בעזרת מטרפה עד שכל הגושים נמסים להמתין מעט שיתקרר ולצקת בעזרת כף על הקרם ולכסות את כל השכבה העליונה.
4. לקרר כשעה, להקציף שמנת ואינסטנט להעביר לשקית זילוף ולהזליף תלוליות בהיקף של העוגה (זה לא חובה אבל זה נראה מקסים)
אפשר לשים על הקרם תותים חתוכים ועל זה לשים את הג'לי במקרה הזה אי אפשר להקפיא.