בראוניז פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז פרווה

אני אוהבת להכין עוגות פרווה ובמיוחד כאלה שיוצאות כל כך טעימות שאף אחד לא מרגיש שהן פרווה.
יש להם טעם שוקולדי נהדר המצרכים תמיד זמינים לי בבית, אתם מכירים בית שאין בו שמן ?
לפעמים אני שומרת בהקפאה (עד שהילדים מגלים) ככה תמיד יש משהו מתוק וטעים ליד השוקו.
זה אחד ממתכוני הבראוניז הכי טובים שהכנתי ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים.

תבנית : 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
150 ג’ כוס סוכר (שלושת רבעי כוס)
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
כפית תמצית וניל
קורט מלח
180 ג’ קמח (כוס + 4 כפות נוספות)

שליש כוס שוקולד צ’יפס לבנים + 2 כפות נוספות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם השמן, להמיס במיקרו ולערבב לבלילה אחידה.

3. לטרוף ביצים וסוכר בעזרת מזלג ולהוסיף לשוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, להוסיף את הסוכרים, תמצית וניל ובסוף את הקמח.

4. להשאיר בצד 2 כפות מהשוקולד צ’יפס ואת השאר לערבב עם העיסה, קצת קשה לא נורא.

5. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה להעביר את העיסה ולשטח אותה באופן שווה. מעל לפזר את שארית השוקולד צ’יפס.

*6. לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים, לקרר ולחתוך לריבועים.

כדאי לדעת ש…
אפשר לוותר על השוקולד חום וסך הכל לשים בעוגה כוס סוכר רגיל.
לגבי השמן מי שרוצה להחליף בחמאה 180 ג’ חמאה. לא בא לכם על השוקולד צ’יפס ? תכינו בלי.
רוצים להוסיף אגוזים ? תורידו שליש כוס קמח ותוסיפי חצי כוס אגוזי מלך גרוסים.
אין לכם תמצית וניל ? סוכר וניל אותה כמות.
ניתן להקפיא זה יוצא נהדר, אפשר להכין יום יומיים מראש ולשמור במקרר.
לא חייבים מקרר אפשר לשמור בחוץ.
בראוניז אליפות מראש כדאי להכין כפול.

293504 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז פרווהבראוניז פרווהבראוניז פרווה

בראוניז פרווהבראוניז פרווהבראוניז פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אמירה : “רציתי לחזור לעדכן! נראה לי המתכון הכי טוב שמצאתי לבראוניז פרווה. אני תמיד מחפשת מתכונים טובים על בסיס שמן והמתכון הזה היה ל-ה-י-ט!
הבעיה היחידה הייתה שהכנתי רק אחד וזה חוסל במהירות רבה!!!”

רוני : “הבראוניז האלה מעולים. לא נשאר פירור.”

עידית : “מתכון מעולה כבר חודש אני מכינה אותו כל שבת . הבן שלי לא מוכן לוותר על העוגה הזאת !! תודה רבה על מתכון קל ומוווושלםםם”

קמילה : “מושלם !!!! פעם שנייה שאני מכינה… ואני לא מאנשי הפרווה… אבל היא פשוט טעימה !”

רחלי : “בגלל צליאק אני מכינה באופן קבוע עם קמח תפוחי אדמה, חוץ מזה לא משנה כלום במתכון, יוצא מושלם!!!
מתאים גם לפסח….”

גאות : נמצא המתכון המושלם לבראוניז… תותחית!!!
הוחלט בבית פה שבראוניז כזה עוד לא היה.

מיטלוש1 : הכנתי את העוגה לשבת ואני חייבת לציין שהעוגה פשוט מעולה!!!
כ”כ קלה להכנה וכ”כ טעימה! יאמי… פשוט ללקק את האצבעות 🙂

yiska : יצא מדהים! חיסלו…

שמש : יצא פשוט מעולה, הכנתי ביום שישי ואי אפשר היה להפסיק לאכול. הילדים מאוד מאוד אהבו.

דבי : אין דברים כאלה, יצא סוף הדרך… הילדים פשוט חיסלו אותה ושאלו – לא נשאר יותר מהשוקולד הזה שהכנת??

יסמין : אני חייבת להגיד לך שזה פשוט טעים בטרוף וכ”כ קל להכנה.
תודה רבה על מתכונים מעולים וקלים

רינת :הכנתי יצא מעולה, מלא מחמאות וקל בטירוף אימצתי למתכון קבוע.

סיגל : אני שוהה אצל אחותי בשיקגו והיא הכינה את הבראוניז השבת. זה טעים ברמות, יישרנו שורות ואני מחכה לחזור לארץ ולהכין את זה. כיף גדול שיש מנה אחרונה פרווה כמו חלבי.

סימה : ניקי בוקר טוב , הכנתי לשבת כ”כ קל ,שוקולדי וטעים …… תודה על עוד מתכון נפלא

סיון : בראוניז מוצלח ביותר . שווה לנסות .
לניקי תודה על מתכון מוצלח

רחל : “כרגע סיימתי את הנגלה השישית של הבראוניז… נשאר לי עוד 4….
כל ה100 אורחים בשבת חתן של אחי יהנו מהבראוניז שלך…
למה שרק אנחנו נהנו… :)”

רינתיה : “איזו עוגה שווה, פשוט אליפות!!!
לא נשאר פירור…
אין עליך ניקי!
המון תודה!”

894
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

כתיבה וחתימה טובה ניקי.
שמתי בטעות 240 שמן במקום 180 יש איך להציל?

אושרת

ניקי שנה טובה וחתימה טובה
במתכון רשום לערבב ביצים וסוכר ביחד ואז לערבב עם השוקולד בסרטון את שמה קודם את הסוכר ואחר כך ביצים מה נכון להכין

כינרת

שבוע טוב ניקי
עם קמח תופח יצא טוב??

1 53 54 55