קינוח בשכבות של פירות וקצפת
קינוח בשכבות של פירות וקצפת, לפעמים אפשר להתפנק עם כל מיני דברים טובים שאוהבים,
כוס אחת מלאה פירות עם קצפת מומתקת קלות ומעל פירורי בצק פריך רכים נשמע טוב נכון ?
4 מנות
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח בתבנית, חום בינוני 180 מעלות, בסביבות 15 דקות, לצנן ולפורר לשמור בקופסא אטומה.
2. להרתיח את מצרכי הסירופ כשרותח להוסיף את התפוחים ולבשל כמה דקות עד שהם רכים,לצנן.
3. להקציף את השמנת, אינסטנט, א. סוכר וסוכר וניל לקצפת יציבה.
4. עכשיו לבנות בכוסות הגשה יפות:
שכבה של תפוחים, שכבה של קצפת, שכבה של תותים, לפזר מעט סוכר ומעל הכל לפזר פירורי בצק.