קינוח בשכבות של פירות וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינוח בשכבות של פירות וקצפת 

קינוח בשכבות של פירות וקצפת

קינוח בשכבות של פירות וקצפת, לפעמים אפשר להתפנק עם כל מיני דברים טובים שאוהבים,
כוס אחת מלאה פירות עם קצפת מומתקת קלות ומעל פירורי בצק פריך רכים  נשמע טוב נכון ?

4 מנות

מרכיבים:

בצק:
50 ג’ חמאה קרה
100 ג’ קמח
40 ג’ סוכר (2 כפות)
חלמון

שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
2 כפות א. סוכר

סירופ:
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
כוס מים
חצי כוס סוכר
כפית קינמון

תותים חתוכים לקוביות קטנות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח בתבנית, חום בינוני 180 מעלות, בסביבות 15 דקות, לצנן ולפורר לשמור בקופסא אטומה.

2. להרתיח את מצרכי הסירופ כשרותח להוסיף את התפוחים ולבשל כמה דקות עד שהם רכים,לצנן.

3. להקציף את השמנת, אינסטנט, א. סוכר וסוכר וניל לקצפת יציבה.

4. עכשיו לבנות בכוסות הגשה יפות:
שכבה של תפוחים, שכבה של קצפת, שכבה של תותים, לפזר מעט סוכר ומעל הכל לפזר פירורי בצק.

12427 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

היי ניקי,
האם חובה לשים קינמון או שאפשר לוותר?או לחילופין מה אפשר לשים?והאם קופסאת ריץ שווה בכמות לקופסאת שמנת מתוקה?

מירי

ברוב הקינוחים את משתמשת בחמאה יש תחליף לחמאה כי אני רוצה לעשות קינוחי פרווה

תודה

יוכי

ניקי היקרה,
אני רוצה להכין את קינוח הכוסות ל 20-25 כוסות. כאן את מתייחסת ל 4 מנות. כמה להכפיל את החומרים?
תודה ואת מקסימה בלי קשר 🙂

מיכל

היי ניקי!!
זו הפעם המי יודע כמה שאני נוברת באתרך המדהים שתמיד מגיע לידי שימוש עם המתכונים הנפלאים שבו….תודותי!!!!:)
ולשאלתי, האם אפשר תותים קפואים?
או לבשל אותם עם קצת סוכר?
זה מה שיש לי ואם אני משתמשת בתותים אני משתדלת בקפואים…
תודה ולילה טוב!!

לבבית

ניקי, את התפוחים לסנן מהסירופ ואז לשים? או יחד עם המים?

לבבית

היי ניקי
אני רוצה להכין את זה לשבת, אנחנו לא משתמשים בתותים מטעמי כשרות.
אפשר לשים אפרסקים וחמוציות מיובשות? מה מתאים?

סיניה

הי ניקי, איך אפשר לעשות את הבצק שיהיה כשר לפסח?
זה יהיה עדיין טעים?
תודה