עוגת תפוחים בחושה ובריאה
הנה אפשרות בריאה – והמועדפת עליי ביותר ממטבחה של ניקי ב :עוגה טעימה לשעות אחר הצהריים .
העוגה הזו היא אחת העוגות הכי אהובות באתר וזו הגירסה הבריאה יותר. ( פחות סוכר, פחות שמן , שימוש בשמן בריא יותר)
גירסה בריאה : טל מנחם
תבנית : 24
מרכיבים:
4 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות.
4 ביצים
1/2 כוס סוכר חום.
1/4 כוס סילאן – ללא תוספת סוכר
280 גר' קמח שיפון מלא
כפית אבקת אפייה גדושה
1/2 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה
1/2 כוס רסק תפוחים – ללא תוספת סוכר
כפית תמצית וניל
כפית קינמון גדושה
קורט מלח
הכנות:
1. לערבב את כל הרטובים יחד להכניס את היבשים ולבחוש. להכניס לתנור לטמפ' של 180 מעלות 35-40 דק' .
המתכון המקורי נמצא כאן עוגת תפוחים בחושה מעולה!
רק בריאות!
טל מנחם – יועצת לאורח חיים בריא | תזונת ילדים בני נוער | שיפור תזונת משפחה| תכניות לימודים בבתי ספר וגנים.
לעידכוני בריאות שוטפים הצטרפו לדף הפייסבוק :
http://www.facebook.com/#!/pages/Eatright/18176142525678
גולשים מכינים וממליצים:
דניאלה : "אפיתי את העוגה לפני כיומיים עם תערובת קמחים נטולי גלוטן.
מה אומר… אחת העוגות היותר מוצלחות שאכלתי בשנים האחרונות. ההתלהבות נרשמה גם בקרב הטועמים.
מתכון קל וטעים כל כך!! תודה רבה לך."