מאפינס דלעת ושוקולד צ'יפס
מאפינס דלעת ושוקולד צ'יפס, בדרך כלל אני לא מכינה מדלעת דברים מתוקים ועוד מאפינס מי חשב על זה בכלל ועוד הוספתי שוקולד אז איך הכל יתחבר ביחד ?
אני אוהבת להשתעשע ויצא לי מאפינס קצת מפתיע לא רגיל אבל טעים מאוד. אני אגלה לכם בסוד שנתתי לילדים ולא אמרתי מה שיש בפנים והם נהננו מאוד לאכול אותם.
16 מאפינס
מרכיבים:
400 ג' דלעת חתוכה לקוביות
(יוצא כוס מחית דלעת)
2 ביצים
כוס סוכר חום
80 ג' סוכר לבן (4 כפות)
כפית וחצי קינמון
כף שטוחה סוכר חום
חצי כוס שמן
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן
280 ג' כוסות קמח תופח (2 כוסות)
הכנות:
1. לערבב כף סוכר חום וחצי כפית קינמון ולפזר על קוביות הדלעת, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהקוביות רכות, לטחון למחית חלקה.
2. להקציף ביצים וסוכרים, להוסיף את השמן, מחית הדלעת, קינמון, שוקולד צ'יפס ובסוף את הקמח ולהקציף לבלילה חלקה ללא גושים.
3. למלא תבנית שקעים 3/4 גובה ולאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.