עוגת ביסקוויטים גבינה וקצפת
עוגת ביסקוויטים גבינה וקצפת , הזדמנות לעשות סדר במזווה לקראת פסח ולבדוק עם נשארו ביסקוויטים, מצאתם ? נהדר אחלה עוגה לסוף השבוע.
תבנית 26
תבנית מלבנית: 23X22 / בינונית
מרכיבים:
פתי בר
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
750 ג' גבינה לבנה
200 ג' סוכר (כוס)
14 ג' ג'לטין
רבע כוס חלב
חצי כוס חלב לטבילה
שמנת מתוקה
2 כפות א. סוכר
כף אינסטנט
הכנות:
1. לערבב ג'לטין וחלב להמתין כ 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות לוודא המסה של הג'לטין, להמתין כדקה ולערבב עם הגבינה.
2. לערבב גבינה וסוכר, להקציף שמנת אינסטנט וחלב למוס יציב,להנמיך מהירות להוסיף את הגבינה למוס בעירבוב הכי נמוך.
3. לטבול את הפתי בר בחלב טבילה קצרה ולסדר בתבנית מעל לשים את קרם הגבינה ולסיים בפתי בר.
4. להקפיא לילה להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה. להקציף שמנת א. סוכר ואינסטנט ולהזליף לפני ההגשה.
5. עוד אפשרות לחתוך לקוביות ואז להזליף את הקצפת.